IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Jo jo, my už taky. Byly jsme je nechat nastřelit desátého. Taky jste nastřelovali? A jak to snášela?
@koblichzek my byli minuly tyden, museli jsme jet až do HK 60km, pže tady u nas nikdo nenastřeluje 😠 no béékala asi 5 minut pak hned v autě usnula a když se vzbudila , tak jakoby se nic nedělo a třetí den je měla krasně zahojeny 😵 tak za měsíc a pul ji dam ty její naušničky 😅
@koblichzek taky je lidunka tak strašně ukecana 😅 ? nikča ted furt něco mele a je to sranda co dokaže vyloudit za zvuky 😀
Lidunka brečela asi 20 vteřin a pak jako když nic. Za hodinu ji z oušek zmizelo zarudnutí a od té doby super. Třikrát ťukám. My dáme taky tak za měsíc ty její. A kolik jste platili, jestli se můžu ptát?
@koblichzek tři stovky 😵
@dadous Jo, je to prča, jak se snaží špulit tu pusu jako já. Je s ní fakt sranda. A objevila prskání slin - to je taky super 😀
@dadous Ááááá, ymy 500,-
@koblichzek to my už prskame asi měsíc , a ruku ma furt nacpanou v papule, takže věčně je oslintana 😅 jo a ještě jsme nafasovaly řemínky na nožky, to nevím jestli jsem ti psala 😝
@koblichzek no jste ve větším městě 😀
No ruce tam máme taky pořád. Jak to? Na co řemínky? My teda zatím nemáme jadýrka, ale zkladát jsme nemuseli, tak snad to bude OK.
@koblichzek no to mi ani neříkej, no řemínky na kyčle, ve třech měsících byla na rentgenu a hned ji je nasadil 😠 už je ma chuděra dva měsíce 😨
Chudinka malá. No snad se toho brzy zbaví. Dadoušku já letím. Trochu to doma ještě pofackuju a půjdu do hajan. Měj se moc krásně. Pa pa
@koblichzek jo jo holky mějte se a zase se ukažte 😵
Ahojda,
tak vam vsem krasnou nedeli a pohodu pri ni......mam tady mamku,tak je u nas veselo 😀
kobli,krasny fotecky.....
Ahoj holky, tak včera jsme dělali dříví a mám jen dvě modřiny, tak je to dobrý 😀 Pak jsme se šli odměnit do hospody a bylo to jen rum, kontušovka, zelená 😝 ale místo zelený jsem pila červenou a místo kontušovky vodku. Už jsem se trochu vzpamatovala a jdu něco dělat 😅 🙂 😠
ahoj babuchy,no teda baronek se činila,jak se dřevem,tak v hospodě 😀
fotka pěkná dadoušku,sedí tam jak podborovák 😀
Ahojda holky,
tak hlasim,ze ockovani probehlo docela dobre....Lenny se drzel jen trochu poplakal,ale ja delala kraviny,tak v pohode..ale od pul desaty spinka...doufam,ze nebude mit horecku prdelka moje...
dad,krasna to Nikca......
Ahoj ženy boženy, tak dneska jsem byli zase na stavebním úřadě a řekli nám, že udělají maximum pro to, aby jsme zahradní domek nemuseli bourat 🙂 Naťukli, že tam ten soused za nima pořád lezl a asi ho mají plné zuby a chtějí se mu pomstít 😕 😝 V první řadě si máme nechat vyměřit pozemek, abysme věděli, zda souhlasí hraniční sloupky a min. měsíc se na naši stavbu budeme ještě dívat, takže paráda 😎 😠
Ahojky,
Baronku takového debilního souseda má jeden můj známý. Když mě bylo 18 tak začal řešit stavební povolení ke stavbě domu. Respektive má už postaveno přízemní dům kde má firmu a jen chtěl o patro zvýšit aby si tam udělal bydlení a soused který ani nebydlí vedle ale bokem přes silnici mu to prostě neumožnil a pořád si stěžoval a vymýšlel a ve finále to povolení dostal až za dalších 8 let!!Když debílka uplatil, že mu zaplatí nový plot či co mu to zacvakal 🙄
čus ženky ..to my stavební povolení ještě nemáme a už máme základy ..ten projektant se s tim sere ,to by jsme se nehli z místa ..dneska vladís kupoval dveře plast. a ještě musíme okna ..nevíte o něčem levným? nechci bílý ..

@koblichzek pořad stejny, si připadam jak když jsem chodila do prace , pořad takovej stereotyp 😀 ale na mateřsky aspon vidím pokroky nikči 😀 a mame už naušničky 😵 a vy?