icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

coko.joko
10. zář 2010

@lenkacar ...no 70cm,ramena jak rambo a kila jak maminka 😀 😀
@dadous ...aha...a to mam dat po snidani k svacine,ale ja myslela,ze se zacina zeleninou jako je mrkev....se ptam jak debil vid....

lenkacar
10. zář 2010

čoko tak mu odsud budou koukat nohy ruce ,dáš mu tam nějaký prkýnko a bude to ..

coko.joko
10. zář 2010

@lenkacar ...no prave se budu muset poradit s dr.jdem tam 16.9 tak uvidime co nam rekne...v pondeli jdem na cvico a tam nam rekla pani,ze je moc napred a tak je proto i tak dospeli....tak vam nevim co nam to v ty Arlete vybrali za spermii 😀 😀 😀

dadous
10. zář 2010

@coko.joko hele to zaleží jak ktery dítě, ja dala parkrat nejdřív banan, pak třikrat mrkev s jabkem, pže samotnou mrkev nechtěla a ted jsem dala ty tři zeleniny a zatím dobry, zas se těma tabulkama tolik neřid, uvidíš co mu zachutna 😵

dadous
10. zář 2010

@coko.joko 😀 😀 pořadnyho bejka 😀

coko.joko
10. zář 2010

@lenkacar ...no zatim se tomu taky smeju,ale chvilkama premyslim proc tak roste,protoze do autosedacky se za chvilku nevejde a bude muset bejt v ty velky a jeste poradne nesedi a hlavne nesmi sedet....takze to bude prdel...

lenkacar
10. zář 2010

čoko a třebas máte nějakýho zázraka ..a ve 3letech zmákne gympl

coko.joko
10. zář 2010

@dadous ...a v kolika mesicich si zacla s tema prikrmama...at vim....no ja asi moc ctu a pak se podle toho ridim,ale taky to neni asi zdravi...holky taky za mesic budem chodit plavat,tak jsem zvedava jak nam to pujde.....jo bejk to je dobry slovo.... 😀 😀

lenkacar
10. zář 2010

čoko jo je to zázrak ..jako každý dítě ze zkumavky a tohle se povedlo echt ,má dlouhý ruce ,nohy i velkej mozeček..

coko.joko
10. zář 2010

@lenkacar 😀 😀 😀 jo a v roce bude cist a pocitat a budem v gynesovce...to tak ja chci normalni mimi a ne genia...ne vazne..jsem cetla,ze se nektere deti rozjedou a pak se jako zbrzdi a az zacne behat a hybat se tak to bude pry jiny....

dadous
10. zář 2010

@lenkacar 😀 😀 gympl 😀
@coko.joko asi před 2 tejdnama a to by jsme měli podle tabulek začít až za 14 dní, ale ona když viděla někoho jíst, tak se tvařila jak kdyby ona nejedla 😀

coko.joko
10. zář 2010

@lenkacar ...stejne to je zvlastni ja kdyz si vzpomenu jak jsem si sla pro dva prcky a dr.me rika,ze ten jeden je hrozne silnej a ten druhy slaboucky,tak jsem si rikala,to bude nejaky velky mimi....

dadous
10. zář 2010

holky mizím papapa a at nam děti rostou 😀

lenkacar
10. zář 2010

nojo holt to byla ta nejsilnější spermijka .. 😀

coko.joko
10. zář 2010

@dadous ...no tak ja kdyz jim tak nas slinta....a to je po flasce,takze ja bych musela uz nejmin 3 tydny davat prikrm.... 😵

lenkacar
10. zář 2010

pa dad taky půjdu ráno zase do fachy ..

lenkacar
10. zář 2010

pa dad taky půjdu ráno zase do fachy ..

coko.joko
10. zář 2010

@dadous ..neeeee ja chci chvilku brzdit a vy klido rostete....
@lenkacar ...jo ta nejrychlejsi....

dadous
10. zář 2010

@lenkacar 😝 😝 prace 😅 tak čus 😵

coko.joko
10. zář 2010

Taky bych sla nekdy do prace holky nejak me to chybi bejt mezi lidma....porad s malym a pripadam si jak blazen,kdyz tady trpim samomluvou a jen slysim od Lennyho .......uuuu aaaaa bulu.....aguuuu a porad do kola a kdyz ma dobrou naladu,tak me zpiva a to je hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a to vdrzi treba 5 minut....

baronek
10. zář 2010

@coko.joko jen si to užívej, v životě se ještě napracuješ 😀 Já bych byla nejradši doma 🙂 A jsem asi blázen, protože jsem začala uklízet kancl, aby bylo čisto, tak doufám, že se nám brzy zadaří 😎 jinak si dělám pořádek sama pro sebe 😵 a já jsem přece inteligent a zvládám chaos 😲 😠 😀

lenkacar
11. zář 2010

baronku tak to určo nic nenajdeš ,nám přišlo nové zboží a měla jsem toho plné kecky to předělat jinak vyskládat a dneska na ty lidi asi budu jenom čumět ,protože zaručeně nic nenajdu .. 😒

milagross
11. zář 2010

Holky schanim knihu "3096 dni" nevite ,kde ji sezenu?Snad uz teda vysla 😖 .Je to o te Kampuschove jak ji veznili nekolik let.

lenkacar
12. zář 2010

mili o tom jsem četla jen na internetu zatim,že na ní byl hodnej ,chtěl jen polaskat..snad tam byla nakonec spokojená boco.. 😕 na internetu se sehnat nedá?

coko.joko
12. zář 2010

mili to nevim kde ji sehnat..ale jak rikas jestli uz vubec vysla...no na netu jsem o tom cetla a myslim,ze se tam nemela moc spatne a hlavne to taky trochu prodava.....ale nemuzu soudit nebyla jsem tam.....
leno ahoj............
dneska se konecne dozvim co a jak s tema nasema datama...vecer prijde ten manik na zapas a vrati nam PC a mozna i fotky nasel tam pry slozku Lenny a nejaky hambaty fotky 😀 to jsem se nechala fotit,kdyz jsem byla tehu,abych to uvedla na pravou miru,, 😀

meduna
autor
12. zář 2010

ahoj zdravím,nejsme doma,tak jsem se vetřela na net.Příští týden se rozhodne,zda bude stěhovačka na Moravu.Jinak kniha bude určo v knihkupectví 😅

coko.joko
12. zář 2010

@meduna ...ty taky porad nekde cestujes holka....se ti bude pak styskat po nemecku az budes na Morave....

baronek
12. zář 2010

Ahoj holky, tak jsem se vrátila z rodinné oslavy v našem hlavním městě a jsem úplně kaputt 🙂 Bylo nádherné počasí a já víkend strávím v autě a v hospodě, prostě hrůza 🙂 😀 😉

lenkacar
12. zář 2010

meduš a jako že z tebe bude moravanka?a kama že byses stěhovala?no čoko to by bylo príma ,kdyby ty hambatý fota objevil..

meduna
autor
12. zář 2010

zatím není nic jistý 😎
@baronek a kaput jsi z alkáče 😀

coko.joko
12. zář 2010

leno z medu bude moravanda jak vysita...
baronku a proc si neposlala nejaky to slunce k nam ja jezdila s kocarem v desti,protoze Lenny spal a ja ho nechtela budit....v parku 2 bezci a cumeli jak debilo,ze ja tam v desti s kocarem....