IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no úplně 😠 tak jdu končit ..vladís jde sklízet 😉 hezkou noc kočky
já jsem byla zkrátit kalhoty tak vim ,že je tam zima ,svítí sluníčko a ten bílej sníh je to fakt pěkný ,ale mám v plánu to raději sledovat z okna 😀 😝
ahoj holciny,docitat vubec nebudu,to bych asi nedala 😉 ,tak snad se vam vsem dari fajn a deticky rostou a jsou zdrave jak ripy.Jinak jeste dodatecne vam preji ,aby tento rok u vas vsech byl jeste lepsi nez ten minuly 😀 😀 😀
mili já myslím ,že by toho moc nebylo co sem přestaal chodit medu tak to stojí za prd
malinkej roste jako z vody koukám
Ahojky... 🙂 ma nektera z vas zkusenosti z CARu Apolinare konkretne ivf icsi? nam to budou delat tak jen na co se mam pripravit. Jako vsechno o tom vim jen me zajima jak jsou tam v tom dobri a jak zachazeji s pacientkama a tak. 😉
@maruliinka ahojda zkus to tady https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/car-apol... tady budou určo vědět víc 😵
@dadous
O.K diky moc pa pa 😉
😨
😕 😀 😝
😕 😅 😨 😠
a co jinak? 😀
tak ovsem koukam devcata.ze si tady pokecate......kdybych nemela dadouska na skypu a nadenku,tak o vas ani nevim a lenu na FB...jeste,ze tak....
Jo +akhle. 😀 taky ci Dadus na skype. 🙂
no pockat nadi nemas nahodou spat😀 drahy me tu dela bramboracky tak se zase nazeru....jinak zitra jdem plavat se uz ted bojim ty sceny co tam predvede nas Lenny

že ty koukáš na krajinku v zimním hávu co?