IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no jo Dadousku,copak Karel ale tyhle dva blazni co mam ja,to je nestesti.A jak slysej,ze bouchne lednice,to je rachot tady,nebo kdyz zasustim taskou 😲 😲
no to je přesně karel, si myslíš, že tvrdě spí, zašustíš a už je u tebe 😀 je to naš malej žebraček 😅
ja to nechapu,mozky to ma malinkaty ale jak jde o zradlo,to maj jak Einstein 😀 😀 ja mela i krecky a to bylo taky tak,jen jsem zasustila uz to viselo na klecich 😀 😀 😀
😀 hele jsem koukala bebe do pasu, a jak tam ma čekame mimi v roce 2010, to je docela šílenej datum, jestli se nam příští rok narodí mimo tak budou s Lukašem od sebe 20 let 😅 no to je ještě šílenější 😀 😀
mandy to pravě že asi ne , nějak ty mlady nespěchaj a mladej mi připada ještě takovy tele 😅 ale gumu prej používa 😀 říkal 😀 😀
tak hlavně že se věnuje bezpečnýmu sexu 😉 jako beze srandy, dneska aby člověk měl strach se s někým vyspat....aby nechytl nějakou chorobu...
holky a Bebe,cekala a klaplo to,to je boziiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jo tobě taky medunko, a nestresuj se v praci 😉 mimina potřebujou vyrovnany matky 😀 😀
jo beru si to k srdci 😉 ale ja jsem vztekla jak.....,nekdy yslim,ze mam vzteklinu,ja jsem v sekunde na plny obratky 😀 😀
Medu peč na ně, akorát si ničíš zdraví a stejně s tím nic nenaděláš....
Dadu dobrou a hezký sny
dobrou holky,tesim se na zitra,to me drzi v praci,myslim na to jak to udelam a zapnu doma konika 😀 😀 😀 ted jsem mluvila s Romanem a ten mi rika a co delas ,kdyz prijdes dom,no a nez jsem stihla odpovedet,tak rika,ze se ptam vid,ty urco KONIKUJES 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj holky tak vidim ,že nás maj ty mužský pěkně prokouklý 😀 😀 😀 jinak přeju hezký den všem!!!!!!!!!!!!!!!!
tady se zase bude kvákati až večer co? dneska je tak pěkně ...akorát jít někam na rande

to naš karel sežere všechno 😀 😀