icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

barunka0208
21. kvě 2009

Mandy, já blbec tam vlezla 😲 😲 😲

daja.w
21. kvě 2009

jo taky si říkám no uvidíme
holky držím pěstičky to vyjde 🙂

meduna
autor
21. kvě 2009

11 den uz by tam melo neco byt Mandy.
Barunko a proc delas,takove blbosti,ze lezes na vahu 😕

mandarinka
21. kvě 2009

Baru sjem ale odhodlaná začít hubnout, jestli tam bude jen /

barunka0208
21. kvě 2009

Jééééééééééé stránka 200 a já jsem tady... 😀 😀 😀 😀 😀

Holky, jdu se sváma rozloučit a jdu do pělíšku, zítra máme v práci blázinec....

tak pa zítra

meduna
autor
21. kvě 2009

musi to vyjit!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

meduna
autor
21. kvě 2009

Mandy,vzdyt jsi jak tycka

mandarinka
21. kvě 2009

noo právě, teď je brzy a ještě by mě to odrovnalo a nemusí to mít vypovídající hodnotu.... v to pondělí to už bude víceméně jistota, byť třeba blbá

meduna
autor
21. kvě 2009

Baru,dobrou nocku preji 😉

meduna
autor
21. kvě 2009

musime doufat 🙂

daja.w
21. kvě 2009

Baru tak krásný sníky nějaký romantický 😀

mandarinka
21. kvě 2009

Medu jak tyčka - to bývalo 😝 Baru dobrou, taky jdu, jdu si ještě číst, tak zítra, dorazím až večer, odpoledne jedu za kamarádkou

meduna
autor
21. kvě 2009

Mandy,tak pekne poctenicko,zitra podrbanicko s kamoskou a dnes uz ji tam neruste 😀 😀 😀 😀

daja.w
21. kvě 2009

Mandy taky přeji dobrou 🙂

daja.w
21. kvě 2009

no já asi budu taky končit ted musím jít ven bo zas asi ježek dorazil na návštěvu za naším psem máme zakrslýho jezevčíka a ta je jak pominutá když dorazí to i v noci tak musím vzít lopatu vyzvednoutježka 😀 a odnýst ho do pole

meduna
autor
21. kvě 2009

tak uz to jde do finale,jezis ty to protahujou,me s...u

daja.w
21. kvě 2009

to musí protáhnout to pak není zajímavý 😅 😀

meduna
autor
21. kvě 2009

je ja na podzim jednoho zachranila,mela jsem ho ve sklepe,smrdel,ze si museli sousedi myslet,ze tam mam zakopanou mrtvolu 😀 😀 😀

daja.w
21. kvě 2009

já nevím kde se berou pořát ta pak štěká že to je děs minule ve tři ráno a pak i o pěti

daja.w
21. kvě 2009

no bůhví co jste tam měli 😉 😀 😀 😀 😀 😀

meduna
autor
21. kvě 2009

smejdej a hledaj co by sezrali 😀 😀 ja ho krmila,ten zral a mlaskal jak prase,pak jsem ho vypustila az byl vykrmenej smradoch

daja.w
21. kvě 2009

😀 😀 to jo třeba se ještě vrátí co no tak bude te mít domácího mazlíčka 😀

daja.w
21. kvě 2009

no fakt musím jít ven ta jen štěká to je hrůza a půjdu spinkat včera jsem toho moc nenaspala tak zítra pááá a dobrou noc 🙂

meduna
autor
21. kvě 2009

vyzen jezka,vypras mu kozich poradne 😀 😀 a dobrou noc

daja.w
21. kvě 2009

tak tam byl a už je v polu tak snad už dnes nepřijde a bude klid 😠 🙂

zuzana.79
22. kvě 2009

Ahojky holky,
dlouho jsem se nedostala k psaní 😒 Tak písnu jen nějaké novinky..

Hlavní novinka je naše nová paní doktorka!! Je parádní! Sama je z dvojčat a doma má taky dvojčata, takže nám okamžitě řekla, že na dvojky trpí, což bylo příjemné 😉 .. Kluci se jí vůbec nebáli a celkově to bylo prima.. Jen jsme rovnou od ní jeli s Jeníčkem na oční a tam mu čistili ten slzný kanálek ☹ .. Dovnitř s ním šel Honza, mě paní doktorka varovala, ať tam nechodím, že tam občas maminky omdlí... Asi jsem dobře udělala. Stačilo mi, že jsem to slyšela přes dveře.. A ještě nás čeká ušní, protože Jenulka asi i hůř slyší.. Né, že by byl úplně hluchej, ale na běžné zvuky nereaguje ☹ ☹ .. Tak uvidíme co s tím vymyslí.. Taky měníme cvičení.. Filípkovi "Vojta" vůbec nesedí..Pere se a nelze ho namačkat. Tak začnou oba cvičit Bobatha, máte s tím některá zkušenost?? Prý tam nejsou pokroky vidět tak rychle, ale je to k dětem šetrnější.. Jinak kloučci velikostně a váhově dohnali děti, které se narodili jako oni.. Filípek měří 65cm a váží 6,76 kg a Jeníček své vrstevníky přerostl.. Měří 70cm a váží 7,56kg 😀 😀 Jo a předevčírem se začal přetáčet na bříško 🙂 . Takže to je nové u nás.. Počasí stojí stále za prd, takže ani ven moc nechodíme ☹ ..Snad se to zlepší..
Co Vy?? Už chystáte něco na prázdniny??Máte plán na dovolenou??
Zatím pa pa!! Z.a spol.

daja.w
22. kvě 2009

Ahoj Zuzi máš krásný kluky a neboj oni to zvládnou všechno bude v pořádku 😉 🙂 my se nikam nechystáme budem doma vegetit nejsou na to finance,ale jak říkám doma je doma 😀

zuzana.79
22. kvě 2009

Dajo a kdy Tě čeká IVF??? Nestíhám dočítat, tak abych byla trochu v obraze.. Jak dlouho se snažíte o mimi?? Teď jsem do alba přidala ještě nějaký fotečky, tak mrkni pro inspiraci 😉 ..

meduna
autor
22. kvě 2009

Ahoj Zuzi,tak jsem se nasmala u te fotky jak ma malej vytresteny ty ocicka 😀 😀 Dnes mam volno ale moc si neuzivam,jdu za chvilku uklidit praxi a pak na nadrazi ,vyzvednout mamku.Co mel Jena se slznym kanalkem?To jsem zvedava,co vam reknou na usnim,snad to nebude nic.Tady taky pocasi stoji za pendrek,je tak nejak pod mrakem a myslim,ze sprchne.My se asi na dovolenou taky nedostaneme,protoze budeme setrin na ti IVF 😖 No jo clovek nemuze mit vsechno,ale snad nejaky vikend pod stan zvladnem.Taky uvnidim jak to budu mit v praci.Tak o te metode jsem nikdy neslysela jak jsi psala,vubec nevim o co go. 😕 Kluci jsou uz poradni buclici 😉 Dadousek je dneska v CARu,tak se dozvi co a jak dal. 😉 Ted nebudu tolik na prijmu,ale jukat budu co se tady deje noveho,ale musim se venovat mamce 🙂 tak zati pa

dadous
22. kvě 2009

jakto že jsi doma medunko? 😕