IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
dadousku,a jeste s kocickou Hello Kitty 😀 😀 to je moje oblibena,ty tam museli mit ze me prdel,po narkoze v kalhotkach s kocickou a jeste blekotam nemecky na ne 😀 😀 😀
Medu doplňky, to je oblečení, nic moc zvláštního nemáme, bundu, kalhoty, helmu a rukavice. Manža si kupoval ještě boty, já jezdím ve steelech, který teda normoš nosím
Já teda taky občas mám strach, když to třeba šněruje v zatáčkách, ale fakt mu věřím.....
ne nerikala mi nic,tak jsem si vyrazila za damu do Plzne 😀 😀
😀 😀 😀 jako , medu u tebe mě fakt už nic nepřekvapí 😀 😀 😀
Dad já nemyslela, že jsi blbá, ale je dost batphů, ktrý se nakláněj na druhou stranu, vyrovnávaj 🙂 jsem měla kamarádku, jednous e vyflákali a pak už měla strach a vyrovnávala...ten její s ní pak nechtěl jezdit, měl strach, že se fakt vyflákaj znova
jdu pit kaficko a ne,ze prijdu a praskne mi hlava tady,protoze budu ve smrti,ze to nemuzu docist,kdyz tam bude plno stranek napsanych 😲 😕
dad s Tebou souhlasím, Medunka fakt nepřekvapila, spíš by mě dostalo, kdyby si vzala nějaký normální kalhotky 🙂 😀
jo mandy, taky jsem už slyšela o par takovych, když jsem byla mala tak jsem u tety jezdila k vodě s bratrankem , na tom kozím dechu 😀 😀 to moc nejelo, tak to jsem ještě zvladla 😀 ale takovej ten strach mam až po tom co se narodil Lukaš, předtím jsem šla taky do všeho 🙂
já mám třeba strach na kole z vršku, jednou jsme přelítla přes řidítka, byla to teda moje chyba a od tý doby prostě brzdím co to dá.....pak mi chlap nadává...nejradši jezdím sama, jedu si jak chci, nikdo na mě nečeká a nemusím poslouchat kecy typu proč jedu tak pomalu
ježiš tak na kole už jsem nejela ani nepamatuju 😀 tady je to samej kopec 😝
holky to mě taky napadlo že tanga nee 😀 😀.No já už ted vypila kafčo no plus asi tři cíga ktemu 😅
dajo ty taky kouříš?
no já už ani nevím jak kolo vypadá 😀 na to jsu zhnilá to radši kolečkové brusle 🙂
jo jak prokoplá 😅 nejde mě to přestat 😀 bohužel
kolečkový mám taky, ale já radši to kolo, na kolečkových jezdím jako debil, pomalu, jen po rovině a ještě se mi tam nesmí nikdo připléct 😀
dajo, my s medunkou taky nějak neumíme přestat 😀
jo to mě baví a moc akorát že tady není kde tak musím do města na ty ciklostezky tada není nic a po hlavní se docela bojím je tu hroznej provoz manža říkal že pak můžu i s kočárkem 😀
mě to cígo strašně uklidnuje 😀 já kdybych ted přestala tak teda nevím co bych dělala no to bych byla nervní a manža to by asi nepřežil 😀 😀 😀
no tady to celkem jde, já bydlím na konci města, tak můžu klidně vyjet...uvidíme, ajk zítra, jinak už se docela těším, až ho vytáhnu 🙂
dajo a pak až ti daj embrijka tak zkusíš přestat?
nevím ale to mě asi nepůjde já to aspoň zkouším omezit kouřila jsem 20cku denně ted se snažím tak aspon 10denně 😅 ,ale asi nee protože já jsu hodně nervozní a nevím proč 😒
ahoj holky tak co mandar ještě nic?
jsem na tom hodně podobně, dr do nas furt hučí, přestat ted hned a uplně, jenže ja taky , když mam nerviky tak hned taham retko 😝
koukam že řešíte kolečkáče ,tak na těch jsem stála 2krát a pak jsem je prodala ,šíleně mi v bruslích bolí haksny ...
čus leňo, jak bylo na chajdě? 😉
bezva ani jsem nehla 😀 ,holky dotaz odešla tady někomu sama cysta? a krvácely jste? já začkla v noci krvácet jsem 13DC
mě zas říkal že to stejnak musíš minimálně 2 roky než otěhotníš,ale nato musíš mít pevnou vůli a to já nemám 😀 😀 😀
Ahojky Leni tak to mě nebolí noženky manža jo ten si musel koupit i ortopedické vložky ale ještě to nevyzkoušel tak nevím ale já můžu,jezdila jsem i do práce na nich a to bylo tak cca 6 km jen tam
😕 ja nevim
daji já měla i vložky a nic ,ale mě bolí i ze zimních to bude nohama a ne bruslema

no zas tak blba nejsem, vím jak se jezdí, jen to není nic pro mě 😉