IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no my mame jen jeden, ale my se vždycky nějak domluvíme 😀 ja chvíly na koňoj a dadouš chvíly ne alfacky diskuzi
😀 😀 mě ta věta přišla divna i jsem ji dvakrat četla 😀 😀 😀 takže to jsem taky po narkoze 😀
no to asi ne jen by jsme se dohadovaly a kdyby měl silnější vyhrát no tak to bych zažila co je ten absťák 😀 😀 😀 😀
Já jsem to ještě nedostala tak počkám až na MS.A pak se objednáme do Caru pokud nám to nebudou chtít udělat půjdeme jinam.
tak to je fakt chudák to chce nějakou živou fenku no představ si kdyby ti někdo dal nějakýho panáka gumovýho nebo taky medvěda 😀 😀 😀 😀 to by se tě taky nelíbilo 😀
sexy nemysli pořád na špatný věci řekni si že ty zlé věci se obrátí v tý dobrý ono to všechno jednou musí klapnout 😉 🙂
no já jen že sis stěžovala že karel má chutě a chudákovi jste dali medvídka 😀 tak se nerozčiluj nesluší ti to 😉
sexy,ty pockej na MS,nic neuspechej,ja vim,ze je to tezke a clovek by chtel zase hned jednat,ale nic se nema uspecht,doktor ti vyjde urcite vstric 😉
mamouch odjizdi 5.6 😖 jo dobry,akorat me asi strha,furt chce nekam chodit 😝 Dneska byla prdel,stojime v trafice a ja,ze si koupim sportku,rozhodla jsem se ,ze vyhraju 😀 a uz nebudu makat 😀 😀 a tam stoji dalsi tri lidi a vsichni jsme zjistili,ze jsme cesi 😀 😀
😀 😀 jee to je dobry 😀 😀 😀 tak doufam že až cyhraješ, tak udělaš pořadnou party a nas tam samozřejmě pozveš 😀
no přece nebude pořád sedět doma 😀 tak to jsu zvědavá jestli vyhraješ doufám že nebudeš škrt a že se podělíš 😀 no češi ti jsou všude 😀

medun dobrou chuť přeji.Jo absťák to neznám 😀 mi naštěstí máme každý svůj 😀 😀 😀