IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
snad budu dávat jen samý dobrý zprávy 😉 🙂
Dámy tady je dnes mrtvo. Tak zítra páček 🙂
bebe, tak ja ti taky gratuluju ke dvojcatkum, musi to byt nadherny pocit
taky koukám že tu dnes asi nic nebude 😒
tak přeji dobrou noc taky jdu do hajan tak zas zítra páááá 🙂
ahoj holky, tak jsem to debil nevydrzela a udelala si test dneska rano (ve ctyri hodiny ...) a je tam jenom jedna pitoma carka - 9 den po transferu ... to uz by se tam mohl objevit stinek te druhe, takze to nevidim moc nadejne ... 😒
ahoj holky hlásím příšernou noc,měli jsme vytopenej obývák,to jsem ještě nezažila v paneláku ,tulík ty jezdíš do artu,
v budějcích?
jo jo
ty brdo, tak to byl supec, tady u nas to celkem slo, sice mi to trochu ponicilo zahradku, ale zas tak ji to moc neuskodilo, moc tam toho nemam - je mala 🙂
leni ty to tam taky znas? nevim odkud jsi ... 🙂
Ahoj holky, zdravím vás...tak i já nepřináším dobrou zprávu, IUI nevyšlo, dnes jsem začala špinit, tak další IVF v srpnu 😖
Ahojky holky tak na ET jdu v pátek 🙂 mám tam 8 vajuch a prý ztoho jsou 3 čtyřbuněčný 3trojbuněčný a 2 dvojbuněčný tak jsu ztoho docela paf,ale snad to bude dobrý 🙂
tulik třeba se to tam ještě ukáže a bude to dobrý a když né tak to určo zkusíte ještě jednou
kat to mě mrzí ale pak to vyjde musíme bojovat dokud to jde a v srpnu to vyjde uvidíš 😉
Ahojky holky..
Mrzí mě, že nejsou žádné dobré zprávy ☹ ... Tulík a co jsi dělala za test?? Já jsem loni testovala 11den (včetně dne ET a měla jsem 3 dny stará embrijka) a čárečka byla až po limitu a slabounká.. A máme dva 😉 .. Tak to třeba přejde!!
Jinak né, že nejsou dobré zprávy!! Včera vlastně psala bebe, že čekají dvojčátka!!!! Tak veliká gratulace!!!! 😀 ..
Všem ostatním přeji krásný den!!
Dajo, 8 je paráda!!!
děkuji dajo, tobě držím moc a moc pěstičky a ty vajíčka más super 😉
kat taky děkuji snad to klapne už se těším 🙂
Ahoj holky, tak to je mi líto, že nejsou dobré zprávy ☹ .
Kat, já jsem dneska 14 den po IUI, dělala jsem si ráno test je jedna čárka,
beru utrouš a ten to prý brzd 😠
Dajo, to jsou prima zprávy 😉
Tulik, a není to ještě brzo testovat...?
Ahoj Zuzanko, koukala jsem na fotečky, kluci jsou nádhern 😉
Ahoj holky,spatne zpravy ale jedna dobra a to je Bebe,tak to je motor pro nas jednocarkove 😉 Dajo to je bomba ty embrijka,pockej do patku,mozna uz napochodujou bez pomoci doktora k tobe,jaky to budou uz obri 😀
tulík já jezdim do artu taky 😉 ,u nás v noci doma povodeň
před chvílí jsem doprala ty hadry a osušky co jsem měla po zemi a na oknech ...
kat tak to je škoda že to nevyšlo...daji tak to se ti to blíží ...
holky děkuji už aby to bylo 🙂 tady byl ragan v noci až mě to probudilo jak pršelo no děs ted je zataženo a aspon žádná kapka 😀
Ahoj Medu 😉 , bebe je prima motor, je to naděje....
Leni, u nás byla bouřka jen chvilková a jen v noci...
manžel byl úplně v noci v šoku co prej to vyženil za byt že mu prší do postele 😀 😀 😀 😀
bebe taky přijmi gratulaci
Kat to je mi líto, uvidíš příště, to už určo vyjde 🙂
Daji gratuluju, to je úroda 🙂
A Leni, odkud jsi???? nějak jsem to nepostřehla🙂))
větší tak v okolí jsou STrakonice
Mandy, všem nám to příště vyjde!!!

tak odchazim ,ted uz fakt ale bude se mi styskat do odpoledne po vas,to je hrozny,doufam,ze se jednou nesejdeme nekde v blazinci na odvykaci kure na konika 😀 😀 😀