IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ob nebuj to bude dobrý a nebuj prášků přibyde já jich teda mám jsu jak lékárna 😀 tak ty jseš z Brna a kam jezdíš
já měla taky puregon a mátprednison ale to ostatní taky nee
Mandarinko děkuji děkuji. Ted musím utíkat na schůzku kvůli bytu. Doufám, že se dostanu k pc večer i když s manžou je to na nic. Pořád prudí, že si někde píšu. Tak když tak zase zítra dopo a zodpovím všechny otázečky 😎 Krásný zbytek dne a děkuji
jezisi,clovek na chvilku odejde a uz nestiham docitat.Co ten Dadousek neodnesla ji voda vcera?To woe Leni,tak to musel byt mazec ta potopa,stat se to me,tak uz sedim dnes s kazajeckou u Chocholouska 😀 Mandy to be okna umyl dest a me dneska mama,chudak je tady na dovoleny a takhle ji preskakuje,kdyz jsem v praci 😀
Barunko ahoj ty holka jedna 😉
Ob vitej mezi nama prastenkama 😀 😀
Mandy ma recht je lepsi toho moc nevedet,cim vic vis,tim je to horsi a pak dumas,proc je to tak a ne tak,radsi byt za blondynu 😀
Daji jezdím do Repromedy, ty taky jezdíš do Brna????
Jo jo taky si připadám jako lékárna, mám k tomu ještě svoje injekce, protože jsem měla 2 trombozy tak msuím pak píchat ještě toto. No budu jak řešet, ale snad to bude stát za to. Musím utíkat, nebo mě zabijou. Bože já jsem fakt rychlovka a tak ráda bych si tu s Váma psal tak snad zítra paaaaaaaaa
holky děkuji za podporu, ale byla to jen IUI, další IVFko teda v srpnu 😉
tak upaluj,nebo jim preskoci z cekani na tebe a zitra cus bus bambus 😀
ob taky jezdím do Brna ale do Unicy,ale co bysme neudělali pro mimi vid 😉 🙂
to to pak rozjedem k podzimu holky,ja chci v zari,Barunak taky tak nejak,tady se z cekani nevyjde 😀 😀
dajo kdo je to na te fotce v tvem pasu?ja uz jsem postarsi pani a nejak spatne vidim 😀
medu myslíš co se ukazuje no to jsu přece já 😉 akorát už nemám dlouhý vlasy 😀 hele stařenko pořid si brejle 😀 😀 no nemám lepší foto tak až budu mít tak to vyměním 😀 😀
aha,clovece ja to tady zkoumam,jako vidim tam postavu u vody ale ,ze jsi to ty,to me nenapadlo 😀 nejak nestiham,chci si vypit kavicku,jeste mi pise znama na icq,asi mi praskne hlava 😀
no teda nevím proč bych tam dávala někoho jiného nu což odpuštěno 😀 ty taky nevíš co bys chtěla 😉 koníkovat,na icq ještě chybí skype a mobil 😀 😀 a kávičku tu taky ted mám 😀
ja si jdu vypit kaficko do kuchyne,protoze budu hulit u toho a pak zase prijdu
jo jo kafíčko bez cíga to není vono 😒 😀
no to ne,to musi byt 🙂
jak vidím tak dada si šla asi zaplavat že tu ještě není 😒 😀
no jsem psala,ze snad ji to neodvalo nekam 😠
snad najde cestu zpátky 😀 😀
urcite jo,tak taky musime obcas delat neco jineho nez stale kobylkovat tady,jinak nam uhnijou domacnosti 😀
pockej az Dadous nebude chodit do prace a ja taky ne,tak to to tady zase zavarime,jako kdyz jsem ja byla doma 😀 😀
Ahoj.....
jsem tady
Jdu počíst at jsem trošku v obraze 😀 😀 😀
Ahoj Barunko,dnes to jde,Dadouse to asi nekam odvalo vcera 😀
A já s váma, taky nebudu chodit do práce 😉
Příští týden domluví termín a vše k tomu IVF 😉
Ahoj Medu, u nás nebylo nic.... to víš ta naše placka 😉 😉 😉
na kdy to vidis asi tak?
to máš pravdu věčně tady sedět nemůžem 😀 kdo by tu domáctnost uklízel manža určo nee 😀 😀 no jo vy chodíte do práce to je jasný já sedím doma a vymýšlím si pořád nějakou práci aby mě to uteklo 🙂
tady taky nic,je to taky placka
daji ted to jeste jde ale pockej po ET,to minuta je jak hodina 😀 ja furt vymyslela jak co delat at to utika

aha, tak já teda měla puregon, ale to ostatní ne.... tak hlavně, aby Ti to vyšlo