IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
asi zalezi co ti pri ni delaj,ale ja ji mela uz 3krat a nepamatuji si,ze bych mela nejaka omezeni 😕
Dajo, to veřím to čekání, mě stačilo čekat ted na tgestík a každý den byl dlouhý ☹
Medu, vůbec nevím asi konec července srpen....
Počkej, ted mi to došlo.....já myslela tu dírku vedle té druhé..... 😀 😀 😀 😀
ta třetí je používána 😀 😀 😀 😀
no tady se furt jedou tyhle temata 😀 😀 😀 hlavne ja,to vis nedelam to ,tak rada o tom kecam 😀 😀 😀 😀 😀 😵
počkej my obě myslíme to správně, to au já taky ne, nějak se na to necítím 😲 😲 😲
vid,ja prave taky ne,jen po profukach vejcovodu,kdyz jsem je jeste mela,jsem byla v sestinedeli
no když se bavíte o té dírce já říkám že je tam vstup zakázán 😀 jen výstup a to jen co ztoho má vylízt 😅 😀 😀
Medu, tak ještě týden 😀
já právě s tou laparoskopii měla strach, abych se třeba mohla i koupat i mazlinkovat se, abych nestrávila týden u moře jen na břehu a svatební noc jen vedle sebe, to bych počkala až se vrátíme...
jo zeptej se radsi na vse,aby tam pak novomanza kolem tebe nebrousil jak hladovej vlk a nic 😀 😀 😀
Jo Dajo to ja rikam taky,ta proste neexistuje pro jine ucely 😀 😀 😀
Baru já po té laparce se se koupala až za 2 dny v bazéně radši a v poho a u mořa je to v poho je to slaná voda a ta tě neuškodí v ničem a mazlinkovat si myslím že taky můžeš 😉 🙂
Dajo, to je hezky řečené a plně s tím souhlasím 😉
Tak to já musím vyzjistit na co se u mě vrhnout...
Medu, dneska jsem hledala trasu do Frankfurtu a byla přes vás 😉 .
Už se nám to blíží 😀 😀 😀
me je dela dvakrat a po druhe jsem rekla,ze to uz radsi deti mit nechci ,nez na to jit znova,profuky,pak laparka na odstraneni srustu,pak cekani a znova profuky a laparka a stejne mi to nepomohlo a akorat jsem trpela,zanety a jine neresti az mi je vzal,kdyz mi bylo 27,ale od 18 me to delalo v tele peklo 😝
No asi jsem našla laparoskoii sice gynekologickou, ale jinou 😀 😀 😀
já začátečník 😀
já jsem ted čekatelka na MS a pak se bude pokračovat...
tak to ti nezávidím já se tenkrát ptala na profuky a gyndař mi řeklže mě to už nepomůžeže to stejnak nejde
Profuky ☹ ☹ ☹ , to slyším poprvé...
Ono mě nedělali anií zkoušku průchodnosti, ale já si o to řeknu,
budou mě tam mít rádi... 😝

Jsem dneska četla o té laparoskopii, že pak šest týdnů se nemůže.... víte co 😀 , fakt je to tak???