IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
nevim co to mělo bejt ,aler bylo nasráno na wc ,nevim jestli je tak chytrej že chce na záchod a nebo tak blbej že nedojde ven
tak mizim kočky manža je vyspršenej,ted si jde vyhulit chobot a pak asi sedne k pc ,tim mě trestá ..že nejde spát
jo a abych to zvládla 😀 😀 řeknu něco blbě a pak se budete divit že to tak nebylo 😀 😀
no to si musíš nechat zaležet 😕 jinak budeš mít problem 😅 musíme to jít pochcat 😠 zas tady stepuje
tady to teda taky před chvilkou foukalo myslela jsem že nám to dfoukne celej barák ale prozatím drží 😉 😀 😀
jo a tak si teda vemu sebou notýsek a všechen postup budu zapisovat 😀 ať to nespletu 😠 😀
ta jo tam, je chcanec, to hodil jen tak ze schodu a dal nechtěl jít 😕 no jo je to šlechtic 😀 😀 ser na notysek , zapni diktafon a bude 😀
no vidíš to mě nenapadlo 😀 chytrá to hlavička 😀 bych se asi upsala 😀 no ještě by chudáček zmokl 😀 vodu nerad co
ne e je rozcapenej, no je to gaučák 😀 zejtra mě čeka velkej uklid ale jak dojdu z kolbeny tak hned na koně a doufam že už to tady bude popsany, teda jen když ti bude dobře
jo tak zítra stopro pisnu tak pááá jdu hajat a psychicky se připravit páááá zítra
Tak jsem tu ještě kukla hodila jsem sprchu a nějak jsem se probrala dado děkuji moc máme to na 8.30 aby jsi věděla 😉 😀 tak ještě puknu a uvidím jestli půjdu hajat hned 😉 😀
holky tak ja jen jukla a zitra zase juknu,Daji at to pekne klapne,Leni vraz mu tam pivni zatku 😀 😀 preju vsem dobrou noc a Dadousku tobe posledni samotnou ☹ ,zitra uz ti prijede Dada,tak to bude tulirna 😉
Přeji krásné ráno a plného úsměvu 🙂 tak už je to tu zachvilku jedem 😉 tak holkydnes naposled v práci huráá máte pátek 😀 tak se mějte a pak se ozvu 😉 🙂 🙂 🙂

😀 😀 😀 ty maš taky jorina ne? ty smrděj ukrutně 😝