IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahoj holky tak hlásím že už to máme zasebou 😉 🙂 a ted čekat do 14.6 na testík no kdo to má vydžet 😀 😀
Tak pro dadu no tu sukni jsem si radši vzala ale do tašky a ještě že 🙂 šli jsme na pokoj tam šup do sukně a pak na sál lehneš na kozu manža s tebou teda on si sedne vedle tebe nee na kozu 😀 😀 pak do tebe strčí prý jakýsi zrcátka 😅 a pak tě šupne prcky 🙂 pak to stebou vše probere 😀 a pak tam ležíš ještě cca 15min. pak na pokoj tak sestřička ti vysvětlí prášky a kdy testita co a jak no a pak cca máš čekat na chodbě a pak můžeš odfrčet dom 😀 😀 😀
No a nám zůstaly dva prcci a 4 byly 9buněčný a prý horší kvality tak nám ani nedoporučily je zamrazit 😖 no to jsu zvědavá jak já to vydržímdo toho 14 😀 😀 😀 No ted frčíme na oběd a pak na nákup tak odpoledne se tu sejdem zatím pááááá 🙂 🙂
ty jsi u toiho měla manžu?
a kolik jich máš u sebe?
určo by se ty horší kvalitáci chytli já tomu věřim fakt
ty jo u nás to dělaj jinak
tam manža neni,sestra mačká na břicho ,embriolog to přinese v tý trubici a radí se nad tebou jestli už je tam nebo ne ,šmejdí ti v břiše a pak to jde embriolog zkontrolovat a hlásí že je to čistý a teprve to vyndaj a hodinu ležíš z nohama nahoře na pokoji
Dajiii tak držím pěsičky aby se kulišci co nejlépe zavrtali.
Holky teda jak to tak čtu tak se mám na co těšit. Teda Leni hlavně u Vás. Musí být mazec poslouchat jak se rádí atd. Jééé já to asi moc prožívá. a ještě ke všemu jsem dneska z toho všeho co do sebe láduju dostala průjem ☹ ( teda menší). Tak zatím papa já zase utíkám. Tentokrát ne na WC ale opět na schůzku. pááááá
JO a čekám na ty otázky 😉
Včera mi to už nenaskočilo..... 😠 , tak se hlásím až dneska...
Jsem ještě v práci, ale už to mám za pár 😀
Dajo, držím moc pěstičky a je prima, že jsi nám popsala postup jak to tam probíhá 😉
mě zatím v trubici dávali spermouše při IUI 😝
ahoj holčičky moje, 😉
dajo no krasně jsi to popsala, takže ted bude asi to nejhorší čekaní, ale tady ti to s nama rychle uteče a za chvily nam budeš hlasit // 😀 hele a 14.6 je dobrej datum, karel ma narozeniny 😀 takže to dopadne 😉 anééé že budeš testovat dřív, pěkně počkaš a až budem všichni na koňoj tak to teprv pujdeš pochcat 😀
barunko, mě to dneska teda taky chodí děsně pomalu, takže jdu se proběhnout po bytě s vysavačem pak s hadrou a snad to pak bude rychlejší 😉
ob 😎 vyška, vaha, věk a hlavně fotku, stačí ze předu 😎 z leva a z prava nemusíš 😀 😀
Ahoooj holky, tak se mi po vás už stýskalo. Snad jste na mě nezapoměly 😉
Ahoj holki tak už jsem tu a napapaná a už máme i nakoupeno 😀 jinak všem děkuji 😉
Leni mě tam nemačkali břicho a nešmejdil ani jsem to pořádně necítila a manža seděl vedle mě a mám 2 prcky 😉 🙂
dado já stou mojí povahou budu mít teda co dělat abych to vydržela do toho 14ctýho 😀 😀 no to je jasný že mě to s váma uteče já jsu moc ráda že jsem tu 😉 🙂
no koblizku, co je s tebou 😕 už jsme chtěli vyhlasit patraní s medunkou 😅
😕 dajo 😕 vydrž to do toho 14tyho 😕 prosím 😅
holky taky vam jde koník tak pomalu?
dado a ty by jsi vydržela ???? 😅 😀 ale tak když má Kája narozky tak já se pokusím 😉 😀 😀
ee mě jde docela rychle normál
čus ženy, koukněte mi do alba, jsem dneska vyráběla manžovi dort 🙂
Dadoušku, byla jsem teď 214 dní ve špitále - hyperstimulační syndrom. Mimíska se teda nekonaly ☹
Né 214 ale 14, ještě jsem nějaká mimo.
KObli a máte je teda v mrazáku nebo jak?
Jo, jo mamdy, máme jich tam 18. Ale jsem z toho na prášky. Takhle se to pokazilo. Se picnu ☹
Kobli tak se to jen o trochu zpozdí...18...čoveče....to určo vyjde příště
A co vy mandy? A barunka? Jak to vypadá?
mandy seš šikula 🙂
kobli ja jsem si to myslela že jsi ve špitale 😒 příště daš někomu tel číslo, at víme co se děje 😅 tím teda nechci říct že se bude něco dít 😅 a na další jdete kdy?
Asi za měsíc a půl. Podle mršky. Teď jsem ji dostala o týden dřív, tak uvidíme. Holky bylo to za trest. Ořvala jsem to jak želva. A na pokoji se mnou samý těhule. 😠
Kobli my nic, mímo se nekoná a mrazáky nemáme
Dady co genetika, dobrý?
genetika ok, a za 4 tydny stimulka 😉
a barunce iui taky nevyšlo, tak v srpnu jdou na IVF 😉
Dady - No, tak to držím palečky. Jen to čekání je síla 😒
Mandy, to mě mrzí ☹ a co bude dál?

daji tak at je daj kam maj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!