IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Kobli, já těch pět kilo přibrala ted za měsíc....
Byli jsme parkrát na kolech, jinak necvičím ☹
Mužskej, když chce shodit nějaké to kilo, tak přesně jí jako ty - málo a zdravě, ale k tomu se hejbe (třeba i jen chodí na dlouhé procházky a trochu posiluje, ale opravdu trochu 😉 ) a pak to jde hezky a rychle dolu.
Medu, tak to ho pijeme nastejno 😀 nadálku 😀
Kobli, to já i do práce ted chodím pěšky, co bylo pěkně tak jsme jezdili nna kolech, ale kikča se drží, ale ona to bude asi voda, musím si to nějak odůvodnit 😝 😝 😝
tak já se s váma taky loučím.... bylo to prima, budu se snažit chodit častěji.....
zatím pa
Holky taky prchám. Manža si objednal taxtík, tak pro něj jedu.
Jinak na mě zítra myslete, jdu poprvé do práce 🙂
Ahojky holky medu tak si pořádně užívej s manža no chudák máma dejte jí radši špuntíky do uší 😀 😀 😀
Kobli tak Ti to jde krásně v práci 🙂
Nějak mám dnes špatný den všechno mě sere a chce se mě bulet a nevím proč ☹ snad to zítra už bude lepší
dajo to budou těhu hormony 😀 i když ja ted takovy stavy taky mívam 😒 no jo ono se to nezda ale je to všechno pro nas strašně naročny a vyčerpavající ☹ myslím 😨
dado snad máš pravdu že to jsou těhu hormony 😉 😀 nějak to na mě dnes dolehlo bečela jsem ikdyž v jedným seriálu zachránily holku pak když se narodilo mimi už mě asi zteho hrabe ☹ pro mě je asi nejhorší to čekání to fakt nesnáším,ale zvládnu to musím 😉
dajo zvladneš, neboj, všichni to zvladnem 😉 ja, nebejt koníka, tak už jsem davno u chocholouška 😀
to zvládnem 😉 a koník mě teda taky hodně pomáhá jinak bych se tam u toho chocholouška stebou sešla 😀
a taky by šlehlo dadouše 😀 ze mě 😀 ono pro ty naše chlapi to taky není jednoduchy 😒 ale my jsme na tom huř 😀 😀 😀
to není 😒 Petr ted nemá nějak čas moc o tym přemýšlet je ted v práci no před chvilkou dojel úplně zhuntovaný najedl se a usnul v křesle 😠 😀
no aj mu to docela závidím teda že jako usnul usne kdekoliv a jakoliv já nee jen ve své poloze na břichu 😠 😀
noo ja bych chtěla tu lednici co se sama odmrazuje 😀 protože už tam mam zas kusy ledu 😀
to jo já taky máme starou krávu a na novou prozatím není no a ještě by se mohla sama umýt 😀 😀

Medu, krásné vítání... 😉