IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
dajo klid 😠 mrchu by si stejně dostala až dobereš leky, ale ty ji nedostaneš 😅 potřebuju motivaci, takže ji nedostaneš 😀
No pořád nic moc ale dá se to přežít. Nezvracim a to je pozitivní ale bolí mě často žaludek. Po jabku to většinou přestane. Jsou ještě v bříšku a už mi řídí chuťe loupežníci 🙂
Dajo ničeho se neboj 🙂 všechno klapne 🙂 Já to nikdy nedoastala na den mrchy. Buď den před testem nebo v dfen testu. To je nejhorší varianta. Já si dělala test 10den po transféru a už byl pozitivní.
já chodím do práce 😀 tak mám do půl 5 a i když vypadnu včas, tak se domů dřív jak v 5 nedostanu. A dneska jsem šla ještě nakoupit, kluk je doma, nměco na něj leze, tak jsem ještě mastila nakoupit a hodila do trouby bábovku a pak mám stíhat....
Já vám do toho teda nechci moc kecat, ne že bych přála něco špatnýho, ale já mrchu dostala až 5 dní po vysazení léků.... kdybych netestila a píchala pořád, krvácet bych nezačala... podle toho, co do sebe cpete...
medunka taky říkala že pokud bereš leky tak to nedostaneš, až když je přestaneš brat 😒 ale dajo tohle vubec neštuduj 😉
no já se pořád přemlouvám že budu testit až toho 14ctého 😀 ,ale nevím nevím 😅 tak chcou jen co jim chutná 😉
no tak já teda beru ten prednison,kys.listovou a estrofen a injekci agolutin a pregnyl,ale ten mám od transféru jen 3kráttak asi co tři dny
Já beru ještě teď utrogestan a 1\2 tablety prednilu jinak nic a vysadit ho mám až po ukončení 12tt.
Tak to do vás cpou asi něco jinýho než do mě já si nic nepíchala 😒
Dajo po transféru jsem se cítila tak že jsem si myslela, že jsem je vyčurala protože se mi hrozně chtělo tak jsem šla ještě dřív než se má a hele 🙂 Ale já byla přesvědčená že se mi prostě nechytli s tím jsem tam i šla že jdu jenom proto že jsme už dlouho nebyly 🙂
Dajo ten agolutin to právě zadrží a estrofen taky, to je to samý, co jsem brala já.....ale Ty budeš těhu, určitě
ahoj holky zdravim,prijdu zitra,dnes mame je velke louceni,zitra rano mamka odjizdi ☹
manža prý že mě veme všechny penízky abych nekupovala testíky že prý mušíím vydržet ☹ 😀
Já taky chodila hodně na záchod a už asi po týdnu mi nechutnalo kouřit. Jo hrozně jsem žrala. Hlavně takový kombinace jako utopenec a dort. A žrala jsem toho fakt hodně až to bylo všem nápadný. Zato teď. Teď jsem ráda, že mi neni chvíli blbe a můžu se najís.
Ten 12den už by to na tom tastu mělo být určo vidět 🙂
ale to víš, že se to povede, jste mladý a embrijka byly super.... proč by se to nepovedlo.... 🙂
no tak to kouření mě ještě nepřestalo chutnat pořád hulím ale ne tak moc jak dřív 😉 ale stím jídlem tak to mám asi stejně taky ted hlavně dnes žeru 😀
Kila právě dolů nejdou to je mi divný naopak jsem jedno přibrala ale je fakt že už se mi malinko udělalo bříško. V sobotu končíme druhej měsíc tak už tam snad vydržej loupežníci.

Bebe jo dobrý akorád mám pocit že dostanu mrchu a já bych jí měla ted dostat tak nevím ☹