IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a grilovacka ok?urco jo,mnam masicko 😉
díky,dám vědět,kolik jich je dobrých..jdu na večeři a pak do postele..pá 😉 🙂
My tenhle víkend jezdili na Domažlicku 😉 bylo krásný počasí, fakt se to povedlo 🙂
Grilovačka super, byly špízy nad ohněm, ráno pak luxusní snídaně na zahradě 🙂 hodím fotku z večera 🙂
dobrou chut hnedoocko,vim co bude dobreho,hodnej manza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Medu je tam fotka, koukni, pak zase smažu
tak hod,to my se radi podivame a tise pozavidime 😉
holky ja bych se ted tak dala obyčejnej buřtík pěkně na ohynku pečenej 😅
a ty jsi kde?
když jsem byla na operaci s plotnou, byla jsem na pokoji s paní, nakonec se zjistilo, že to je matka manželovo spolužáka, byl nám i na svatbě a je to suprová ženská - tak jsme byli u nich 🙂
je dadousku to ja taky 😵
Medu nepoznalas mě? 🙂)
buřty taky mohly být, ale už jsme nemohli 🙂
ne 😕 😕 😕 😕 ta s tim satkem na hlave???
jojo, ta s tím šátkem na hlavě
medu na srazu se vetřem koblížce na zahradku a udělame taborak 😉
jak provokuje Mandy vid Dadousku,prej burty uz nemohli 🙂 🙂
si pis,jak nas tam vpusti,hned vyndam z tasky venec burtu a zazehnu taborak a pecu jak diva 😀
neprovokuju, ale fakt toho masa bylo kvantum... a moc moc dobrý - my negrilujem nemáme kde. Když jsem byla kdysi vdaná, tak jsme v létě grilovali ksoro každej víkend, měli jsme na zahradě gril. Ale teď nemáme kde, takže jsme si to strašně moc užili - navíc u prima lidí, bylo to fakt super
mnam 😀 😀 tak ja si jdu dat rohlíky a muj milovanej ledovej salat 😅 musím jít koukat na druhej díl tý potopy 😀
je dobry,kdyz clovek ma kam vypadnout,me vcera taky psala sestrenka,ty maj zahradu jak krava,je to fakt pohoda.vis co tady delaj hodne lidi?10 minut od naseho baraku,jsou obrovske parky a tam se muze grilovat,tak tam vegetej.Ja rikala uz Romanovi,ze koupime grila pridame se k Turecke vetsine tam na travniku 😀
a dneska nám udělal tchán k večeři řízky 😀 když už provokace, tak pořádná 😀
a jo, potopa je dnes 😀 😀 😀 😀 ja dnes dlouho nevydrzim,mam takove kruhy pod ocima,ze by se tam dal udelat premet 😀 😀
hodnej tchanik 😉 tam by se Roman citil pekne ve vasem okruhu,ten miluje maso
hm tak fotku jsem nestihla a koukala jsem na ten báječnej dortík .. 😉
Leni ,nechutna zranice to byla
aaaa dadous je uz v deji potopy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ne ,ze si okouses nehty z toho nervaku 😀
Leni jestli tady jsi, tak jí tam ještě hodím 😉
holky to je masáž nervů potopa ,asi to vypnu z tý divočiny víkendový takovej nervák ,ještě mi u toho klepne

Ahoj Mandy,dnes jsem na tebe myslela,jeli jsme po dalnici a motorkazi,tak rikam hned Romanovi,hele to je jako mandy s manzelem,ty taky jezdej na mase