IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
víš co lae já si to chtěla nechat ,ale mě to tak nasralo ,že mi lhal ,že jsem to chtěla okamžitě zrušit .. 😉
no jo nalitla jsi ale uz jsi to napravila,tak co.Ale je to hajzl,ze te tak napalil,ale tak to je bohuzel,jen koukaj jak lapit lidi 😠 Tak Dadousku,pak ti pisnu,kdyz to nestihnu dnes,tak zitra.Jsem ve smrti s casem 😀 😀 a asi budu jak koule,furt zeru 😠
Ahojky holčiny 🙂 to já zas jsem jaksi nabitá té energie že jsem uvařila natřela skřín,posekala zahradu a uklidila a ted jsem se konečně najedla 😀 asi prasknu,ale jdem na pivko no já si dám konečně do nosu 😀 dám si vodku s džusem,ale jen trošku asi mě to rychle zkolí po tak dlouhé době 😀
Leni to bych se vztekla taky to je hajz,ale hlavně že jsi to už vyřešila a že jsi na to vůbec přišla
Ahojky Holky, tak na mě zase začaly padat depky, tak si říkám - honem na kobylku, ať si mezi svejma. Asi se brzy zblázním 😠 ☹
Měla jsem sen, že ta má kamarádka už má druhé dítě a já pořád nic a vypadala jsem v tom snu trošku jako cvok. Furt jsem za ní chodila, ať mi půjčí děti. No magor
hele ale mě se taky zdalo něco o dětech, jen už nevím co 😒 no a rano jsem zaspala 😀
Aspoň mě dnes potěšily ty moje zlatíčka v práci. Říkaly, že jsem nejlepší učka v celým vesmíru 🙂 , to potěší. Já jim vynadám a oni na mě takhle, jsou to potvůrky. 🙂 😉
Stejně je síla, jak dřív člověk vůbec nechtěl mrchu dostat a teď na ni čekáme jak na boží smilování 😀
to jo je to na budku 😀 😀 ja to mívam celkem pravidelně ale ted jsem z toho všeho tak vydřena že už bych ji nejradši dostala hned 😀 teda až na to pííchaní 😝
To už jsme takové šikulky. 🙂
Ale na to píchání si zvykneš, ono to nakonec nic není.
kobli těch prvních par dní do ultrazvuku jsi jen pichala injekce? nic jinyho si k tomu nebrala?
Píchala jsem, brala jsem Anopyrin a kyselinu listovou a stříkala jsem si do nosu Synarel
Tak ono je to asi u každého jinak, ale ten Anopyrin byl na ředění krve a Synarel je přípravek, který se užívá při přípravě na IVF. Sice mě zarazilo, že si stříkám něco do nosu, ale pak jsem si to přečetla a pochopila jsem.
Já už po pěti dnech měla plný vaječníky 😅 . Uvidíš, taky to tak budeš mít a pak budeš moc mít (jak říká můj pan dokto) celou Klapzubovu jedenáctku 😀

no ty seš pipka 😀 😀 no hlavně že to jde zrušit 😉