IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no jo doma je to v poho, tomu mýmu taky hrabe tak jsme aspoň dva, ale když ty soje výlevy rozbalím na klientky to jsi budou ťukat na čelo 😀
užívej dovolenku Oli, hýčkej svoje kuličky oni ti to oplatí 😀 😀 😀
dámy jak se prosím vás pozná krátký a dlouhý protokol?
jako když si píchám ten decapeptyl tak mám dlouhý? čert aby se v tom vyznal..... 😕
nevím co je zastavovačka 😀 začala jsem 7.6. 21 den po MS a zítra začínám Puregon. Ten Decapeptyl má asi stopnout hypofýzu - něco jako přechod. No to je děs ... ve 28 v přechodu 😠 No to mě po--- 😀 jo Leni tak to je asi ta zastavovačka néé?
no dík, to je pecka zpráva 🙄 se ještě uvidí jak s tím přechodem zatočím 😀 😀 😀
takže Oli je teď na řadě? myslím s testem? nebo kdo teď těhulíí?
nooo a doma mám pořádnýho hatatitlouše 😀 néé to jsme machrovala na dovolený na Ibize 😎
hele Leni určo budeš vědět jak je to s alkoholem a stimulkou? teda né že bych byla nějaká násoska, ale kámoška má svatbu tak nevim jestli sedět na sucho bo sklenka neuškodí? 😵
kllóóóóbrc byl dobrej, já se jen svezla 😀 A jak to vypadá s tvojí sousedou, už dala pokoj bembeřice jedna?
no jo se zalekla a zalezla do boudy prudička ...dohromady jsem jí neřekla nic a měla pak strach ,že to vyklopim jejímu starýmu tak dala pokoj..
to asi řešit nebude ,když s nim bydlí ví že chlastá a že to neni naposledy co napsal ,to bude tak pár měsíců oraz .......jasně vodnářky jsou hodné ,milé .... 😀 😀 😀 😀 😀
to jako myslíš, že ta skrytá je ona? co tím sleduje?.... a taky chytré jsou vodnářky! 😀
to musí být dobrý hvězda, že vymýšlí takový voloviny. to asi nemá nic lepšího na práci. chcetě deptat, ale ty se nenecháš. hoď na ní bobek 😉
bobek je to nejmenší co na ní můžu hodit ,je mi jí docela líto když se bojí každého víkendu ☹
ahoj koblížko, jsi taky vodnářka? my jsme v práci čtyři ze čtyřech 😀 takže pohoda jazz! jen nechápu jak můžeš mít tolik trpělivosti s těma prckama. to já vždy vyletím jak čertík z krabičky a pak lituju 🤐
ženy já mizím, mám padla. V pondělí zas juknu. všem pohodový víkend a jen samé dobré zprávy 😎
neboj kobli to ti uteče, budete v tom kiosku tak se budeš zabejvat jinyma věcma 😉 my jsme na to taky čekaly strašně dlouho 😝 jo a ve čtvrtek jdu na ultrazvuk 🙂

Leni to je úroda úplně super 😉
Oli tady se ted postavil další lídl jinak nic prozatím ale prý tu bude obi já bych i šla do obchodu,ale je to nevděčná práce děláš pořád za málo peněz když jsem dělala v bille tak jsem dělala hlavní pokladní a to byla starost i o trezor to byla zodpovědnost jak prase,ale do toho už bych asi nešla to byly pořád nervy jestli tě to všechno vyjde nebo nee 😠