IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak to jo už ti věřím ale nevěděla jsem to neřekl mi to Doležal aspoň jsem o něco chytřejší 🙂
🙂 Blaženko...jdu si natáhnout bedra, jsem nějaká utahaná...potkáme se tu zítram, ju..... ??? !! 😉
a kde bydlíš v hradci někde blýsko sanusu
dobrou noc 🙂 papa
tak jo pa pááá dobrou noc a sladké sny 😉 🙂
Ahojky můžu se přidat??Já chodím do Libereckého Gennetu mám za sebou první konzultaci a čekám na mrchu červenou pak krev a ...to už znáte držím vám všem pěsti 🙂
nn, bydlím ve Věkoších, HK 7 ....ale léta jsem vedle Sanusu bydlela 🙂
dvojčatko to víš že se můžeš přidat proč by jsi nemohla
to já se jenom ptám u sanusu mi bydlí přímo naproti kamarádka
tak děvčátka, hezky drbejte a já mizím 🙂 Dvojčátko, držím pěsti a doufám, že se tu potkáme někdy příště 😉
díky určitě se tu potkáme já když to tak pročítám co mně čeká tak to tu budu hltat.Injekce atd...au au ☹
já si myslím že se toho nebudeš musetbát jde jenom o zvyk a budeš to dělat kvůli miminku tak to budeš píchat ještě ráda uvidíš
Ahojky holčiny 🙂 pěkně klábosíte 😀 nestíhám číst tak to dočtu zítra my jsme byly na menší oslavě a grilovaly tak 10kg kýty tak jsu nažraná až k prasknutí 😖 ,ale alka jsem měla jen jednu sklenku vína nic víc nějak mě to dnes nechutnalo,tak dobrou nocinku 🙂
Vítám Tě mezi náma dvojče 🙂
jsem tu první 😅 tak krasnou neděli všem, tady svití , ale asi bude opět chcanec 😝
Ahooj Daduuu!!! Taky mě vytáhno z postele sluníčko 🙂 ..... tak dneska sis už píchla???
ahojda, dneska už uplně v pohodě, bych mohla dělat zdravotní sestřičku 😀 😀 no tady už mame zataženo ☹ a to mame naloženy maso na gril 😖
I já zdravím ted tady svítí sluníčko už jsem byla nakoupit ve městě tak hurá k plotně už se těším až budu mít naordinovaný odpočinek.Zítra nanovo do práce obskakovat těhulky 🙂
dvojce ty dělaš ve zdravotnictví?
taky máme naloženo, večer chceme grilovat .... 🙂 tady je na nebíčku vymydleno, snad to dopadne..
asi ne oli jde to od hor k vam 😅 😀
juu, děláš na porodnici, Dvojče?
jéééé, to nemám radost .... ☹ no, ale hlavně, aby zítra nechcandilo, organizuju akci pro 130 lidí 😝
Dadu, včera jsem se tě chtěla zeptat, jestli ty nechodíš náhodou normálně k MUDr.Červíčkovi ??
😕 😕 no ty seš šikula 😵 nějaka pařba? 😀
no jooo, akce pro zaměstnance - 60 kilo masa a pivečko, vínečko 🙂 snad to dopadne 😀
myslíš jako tady v Trutnově? ne ne ja chodím do nemocnice k dr Melišíkovy 😉
tak to si napereš pupík 😀 😝
aháá, on spolupracuje se Sanusem tak mě to jen ak napadlo... No to zítra jooooo, akorát nemůžu moc pít, zítra už se asi budeme domlouvat na odběru 😀
k 4ervíčkovi jsem chtěla tenkrat jít, ale už nebral, pže měl plno, tak jsem naběhla do nemocnice a tam hned udělali spermio a poslala nas do sanusu 🙂
no tao jsem zvědava kolik budeš mít vajuch 😅 seš hodně nafoukla?

já si nic nemyslím, to mi říkal sám pan doktor 😉