IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to ja znam,zazila jsem si to prvni vlna,to mi bylo neco po 20 a ted pred nedavnem dalsi vlna,je mi 35 a vsechny moje kamosky a cela rodina,rodej jak jablone.
holky to samé je u nás ted v sobotu kamoška porodila kluka sem to obečela ☹ a samý těhule okolo mě,ale to uteče a půjdem znovu do boje 😉
medu my bychom chtěly jít v srpnu,ale u nás taky záleží na penězích tak to vidím v to září a říjen uvidíme řekl slepej 😀
tak to by jsme byla pěkná trojka asi co a co ty daji kdy ty na to chceš vlítnout
no ted by jsi měla platit jen za léky,ale já budu mít vysoký dávky tak možná to bude u tebe o trošku mín
by byl zachvilku tak vyklepanej žeby se brzo rozpadl kdyby jme s ním třásly všichni
Medu tak to je mazec to my teda můžem být rádi že jen těch 15 to vám teda nezávidím ☹
jo taky říkám že ještě si musíš platit za mimčo 😠 jiné co můžou tak nechtějí a dají to pryč a co my nemůžem tak ještě musíme cálovat tolik peněz ☹

Blazenko,tak to budeme bojovat asi spolu 😉