IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
fuj jsem si nalila mattonku brosvovou a to mi pokroutilo pysk,je to jak hopsinky 😝 😝 😝 😝 😝 to vyvstavaj vzpominky na mladi 😅 😅 😅 😉 😉 😉
no brosvovou zrovna ne,ale broskvovou 😀 😀 😀
ja se zas totalně zlila po merunkovici, na učnaku 😝 😝 😝
jo a po červenym koberci choděj hvězdy a ja jsem carcorka 😀 jsem to četla, myslela jsem že píšeš, že oprašíš 😀 😀 koště
no merunkovice u me taky probehla....a pak jsem zvracela z druheho patra 😝 😖
´ja jsem, jednou za mlada zvracela u tety z okna a rano tam nic nebylo 😕 měli slepice víš 😅
slepice to jsou hrozny prasata,ja jednu dobu jsem nejedla vejce,protoze jsem u babicky videla co vsechno ty prasata zerou(i hovno) 😝 😝
jsou to divny zvířata 😕 Mam v lednici víno a furt přemejšlím jestli si nalej nebo ne? ale asi jdu do něj 😀 až na mě david dejchne pivní oder, aby mě to nepoložilo 😀 😀
no prave,musis byt rychlejsi a dejchnout na nej ovinenej oder 😀 😀 😀 😀 😀
no pravě musím lejt dokud ještě mužu 😀 😀 😀
dadousku ja pro dnesek koncim,ale zitra prijdu.Jo za 14 dni,nebo tak nejak jede Roman na Moravu,tak to zavarim tady s vama poitac 😀 😀 😀 😀 budu ho mit jen a jen pro sebe 😀 😀 😀 😀 tri tydny.
Chaala,Zuzi ,Barunko a Katy,jak je na petrovych kamenech? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak uz jsi tomu vinu odspuntovala hlavu? 😀 😀 😀
jo byl to krasnej zvuk 😀 tak zítra papa
tak ne ze ji podivas na dno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a pak poletis za holkama na petraky 😀 😀 😀 😀 😀 jeste nekde nabouras
ne ne dam jednu sklenku a pujdu do hajanek 😉
Dobré ráno berušky...
Dočetla jsem část Vaší debaty a nestačím zírat, jak jsme si podobné 😉 ..Já takhle v 15ti vypila půl litru Hanácké vodky a pak jsem ji 8 let nemohla ani cítit.. Ale nakonec jsme si k sobě zas našly cestu s holkou jednou 😀 😀 ..Ale už jen kvalitní značky 😎 a na led... A z balkonu jsem se nablila ojojoj.. Blila jsem sousedům do brambor.. Vždycky když jsem přišla domů z tahu.. Balkon jsem měla v pokojíku..Na záchodě by mě mamka slyšela 🙂 .. Když jsem se pak přestěhovala do paneláku... Ach ty parapety 🙂 🙂 ..Ale mě sousedi nikdy nepodezírali.. Dělala jsem jim v domě jednatelku 😉 ..
Jinak Vám všem přeji krásný první máj.. Lásky čas...
krasny den holčičky 😉
zuzi ty jsi taky pěkny číslo 😀
Sem se zase k něčemu přiznala, co???? 😉 😀 .. Hříchy mládí a pozdního mládí... Jak je Dadoušku??? Myslíš, že jsme jediné dvě, které včera nedostali??? 🙂 😀 ..
😀 😀 už jste byli pod třešní? Dada seka zahradu,tak jsem se na něj šla podívat a ani jeden jsme si nevzpoměli 😀 😀 😀
Né, nebyli.. Honza je zase v práci.. Před chvílí mi volal, že půjde i v neděli ☹ ..Tak mám po náladě.. Zítra jedeme k naší máti, takže si jednak neodpočinu a za druhé si neužiju přítomnosti člověla, který i mluví kromě papání a kakání.. A pak mi vadí,že si zase neužije kluky ☹ Ach jo...
no jo když korunky jsou taky potřeba 😕
Ahojte holky,tak uz se pusinkujete pod kvetoucim stromem?
cau medu ,ja jdu za chvilku, budem grilovat tak jsem zvědava jestli si dadaous vzpomene 😀
a ty už si dostala hubana? 😅
ne jeste ne dadousku.Tak peknou grilovacku preju
ty hele abys to stihla ještě dneska 😕
no prave asi ne
nemaš doma Romana?
ne meli jsme jet se znamejma ale ja nemohla,rekla jsem mmu at jede sam
jee tak si samička, a zrovna dneska

Medu díky, musím se zeptat dr. až k ní zase půjdu.