IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
chichi ty mě zase zlobíš co ..já jsem vykolejená z tý Olči ...jela jsem busem ..
Medu ale aby mi manža opět neusnul no už ho nenechám 😀 Leni já myslela že bude pařba až do rána 😉
medu leda po mobilu je v tom polsku do čtvrtka 😝 ,medu bohužel to u ní na OHSS vypadá ☹
to je jasný ..mě se po tý kapačce pomalu hned ulevilo ,taky jsem to oddalovala a pak už jsem nemohla ani dýchat..je to pěkný svinstvo ..
Známá,ležela ve špitále,byla jak balon.A to volala tady ve skopčákově na pohotovost a ta kráva jí řekla t přijede autobusem
v praze jenom přehánky, ale docela teplo ,celkem se vydařilo a do báru neprší 😀 😀 😀 akorát jsme nasraly číšníky že to byla samé nealko
Tak to jo Leni tak hlavně že jses dobře bavila 😉to jako že cvrliká přes mobil jo no to měl když byl doma nee 😉 Takový pech a ktomu ten debilní OHSS snad to bude dobrý Oli drž se myslím na tebe jseš silná holka
chudák Oli ..fuj jen si na to vzpomenu ,to je jedna z věcí kvůli který se bojim znova stimulace ..že to člověk prostě neodhadne ..

ted to čtu Oli že mimísi k.o. holka moje to je zklamání vid ..ale jsi silná a bojuj ,dej se dohromady co nejdříve ..