IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
dvojče a nebo si dojdi někde kde držejí i pohotovost tam by ti to taky mohly vzít
tak jsem se zas urvala od dětí , mám tu synovce a neteř - je to malá jezinka, furt mi okupuje počítač ☹ ... Dadu, já ani nevím, že se něco platí za transfer, tam jsem ještě nedošla ☹ 🙂
to je asi tím počasím a hlavně jsi dříve více odpočívala a teď když je začneš namáhat tak to je třebaa ono
Ahoj Mandy ani nevím jak se to zhodilo zpravovaly jsme barák z bejvalý a nervy asi ale já když nemám hlad tak nežeru 😅
se z toho mýho poseru ted hledá nějaký papíry a nemůže si je najít tak zas mám po filmu ho asi brzo trefím 😠
tak už jsem to našla 😠 a mám klid a no i po filmu 😠 Blaži ale kde on to schová tak to nikdo nenajde já v tom mám aspon svůj pořádek 😀
tak se tu holky zatím mějte já jdu umít nádobí a vyžehlit manžovi triko a a jdu hají tak se mějte dobrou noc
Blaži ahojkya dobrou noc 🙂
Mandy to já když jsme byly na IVF tak mě to bylo jedno jestli přiberu,ale když ted vím že nejsem těhu tak zas to chci dát dolů 😠 ,ale já když jsu doma fakt nemám hlad a hlavně když je vedro to radši budu chlastat hodně vody 😅

když to je taky blby že tam nemakaj o víkendu 😝