IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jé nekoukla jsem že už máš velkého chlama myslela jsem že jestli jsi už byla těhule
jako já jsem dnes 29 den po MS a příznaky na další teda žádné 😠 Tak jsem zvědavá,kdy se mi to urovná
Asi budeš muset,jinak to teda nevidím.Minule po 45,další měsíc po 33 a teď se nechám překvapit 😎
medu třeba to bude brzo já jak jsem ti psala že mám ten problém jak jsi mě posílala k tomu doktoru tak už mám dneska klid asi se to srovnalo
jo to by byla,ale to bych byla novodobá Marie 😀 Bez těch vejcovodů,to asi neklapne 😀 😀 Ani kdybych to spolkla 😀
tak já jdu hají holky tak si to tu užijte jsem úplně hotová tak zatím pa páááááá a dobrou noc
tak už jsem zas tady jsem se nějak zakecala s kamoškou 😀 no já půjdu asi taky do peřin jinak ráno nevstanu ☹ tak přeji zbytek krásného večera pa a dobrou noc holky 😉 🙂
Ahoj holky 🙂 přeji krásný den 🙂 tak už jsme doma a máme dva koše hřibů a jsu zničená no ted je jdeme čistit to zase bude 😀tak se mějte krásně my tu máme slunečno později juknu
Ahoj zlatíčka, tak taky dneska teda počasí fakt super - zrovna leje.
Zítra holky otvíráme po dvouměsíční odstavce náš bufítek, tak snad to bude OK
Ahoj holky,tady leje a leje,ale je teplo.A co máte všechno v bufáčku Koblížku?
Medunko pivečko, točenou limonádku, alkohol, sladkosti, párek v rohlíku, klobásky atd.
Ahojky tak už to máme hotový 😝 se moc těším nasmaženici 🙂 tady se trošku zatáhlo ale jinak vedro dusno 😝

to si zvikneš jsou to mimíska to si piš 🙂