IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no tady to ráno vypadalo že bude pršet ale najednou se ukázalo sluníčko a opět je dusno 🙄
to je furt blazinec s tím počasím 😖
jo a to se má ochlazovat no jsu zvědavá kdy jako bude to léto 😠 toto počasí je tak akorát na rýmu chvilku teplo jak blázen a zachvilku kosa jak svina 😝
tak my tady na horach mame furt tak nějak stejně, žadnej extra hic 😀
tak tu docela jo,ale nejvíc mě štve to dusno 😝 a co ty jak se cítíš a jak se máš 😉
😀 cítím se uplně normalně, jako kdyby se nic nedělo 😀
no ale včera jsi psala že ti vadí najednou smrady 😀 ale to bude v poho prckové se drží 😉
no ale ted tady nic nesmrdí 😀 jo a furt lemcam rozpustny kafe 😀
kozenky furt bolej ale jinak mi nic není 😉
to bude ok 😉 já tomu věřím 🙂 doufám že s kofeinem 😀 jinak asi budou hyperaktiví 😀
no jasně že s kofeinem, aby se trošku probraly 😀
ty jo tam fouka, a ja mam jít do lekarny 😝
to je jasný žádný chrápání 😀 tak tady jen malinko fouká 😉
😅 a tady už je prutrž jako krava, a do toho svítí sluníčko 😀
tak to je mazec 😀 to bude duha jako kráva 😀
😀 jo ale za barak kvuli tomu nepolezu 😀
to ne to by jsi ještě zmokla to radši bud doma v suchu 😀 no jdu dělat ty špízy a musím jít pověsit prádlo tak tu později ještě juknu 😉
tak jo, ja až odpo 😀
čus holky jsem udělala dětem palačinky ..zatim nic neříkaj ,doufám ,že se za chvíli nebudu vzhlížet ve vodní hladině v hajzlu 😀 😀 😀
ta daja vaří samé laskominky 😉 ,ty jo špízek 😵 😵 😵
Ahoj Leni no pořád to nemáme jen že jsme to už neměly dlouho ty špízy 😉 no udělala jsem jich 18 to jsu zvědavá kdo to bude žrat 😀 😀 ale palačinky bych si taky dala jenže mě to manža nejí ☹
a kdo řekl že jsem je dělala pro manžela? 😀 😀 😀 😀
je to všude stejný ,kus bůčku to by si dal ..ty jo mě bolí tak hlava ,asi zdechnu ..
čis leni ja jsem jim tam ted poslala dva chlebíčky 😀
a já ještě kousek chleba s paštikou ..a půl flaši vody ..snad mi ta hlava povolí
ty dadu taky po tom utroši tak prdíš?????????????????? 😕 😕 😕 😕
ne neprdím, to říkam že na mě ty prašky a předtím injekce nějak nepusobí 😀 akorat jsem furt hrozně zablemcana 😀
leni tak já jedině pro manžu 😉
jak zablemcaná co je to?špinavá? to já taky ,ale jsem nafouklá ,hrůza

mňam 😅 tady zas každou chvíly prší 😝