IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no jo to si musíš dat těžší převod 😀
Jo medu játra zůstaly 😀 já nejela na kole ani nepamatuji už bych to asi nedala bych byla stržená jak svina 😝
taky jsem stržená jak sviňa 😀
ty jo,to se nedá,ten tam klepe ja datel,to jsem se fakt vyhajala 😠
hele to je dobry , mladej jel do Trutnova zase něco zvučit a ja ho tady vidím na web kameře 😀 je stale pod kontrolou 😀
kdo klepe?
zas punktuje nějaké návštěvy a že,když budu mít volno,tak si uděláme výšlapek 😠 sem mu ale rychle řekla,že já mám pohybu dost a nejsem žádný kamzík.Jo já bych si dala,tak výšlapek na pláž
Roman klepe do klávesnice
no tak to bych byla vodvazana z vyšlapku 😝
a mladej to ví,že ho bisuješ?
jo mi říkal at se mrknu 😀
jo,jen kdyby to věděl,to on si jako myslí,že já jediná na světě jsem taková líná ale jinak všechny baby na světě jsou chtivé výšlapů 😠
no to mu klidně vyřid že my se nikam nehrnem 😀
to mi jako říkal,že budeme spát pod stanem,ty vo,jednou mi stačilo,ráno jsem si tam polozila pěkně mojí kosmetičku na kolínka a už jsem jela 😀 Jen vlasy jsem za ty tři dny měla,jako bych byla dítě pralesa
já ho chci taky vidět,ale to nejde co?myslím mladýho
Medu i za nás my taky na žádnej výšlap nepůjdem a ani nikam jinam 😀
nevím ja tady koukam na Humlnet kamery 😅
si s ním budu muset promluvit 😎
to pak prubnu na tom druhém poči
jo mám to,a kde jako je?je to z Krakonošovo náměstí
tam je stejně blbě vidět, maj kameru tak blbě nastavenou, takže jsem ho viděla ze zadu a pak jen hlavu za autem 😝 ale budu to sledovat a pak když tak hodím link 😉
je tam pěkné náměstí u vás
no ale to podium je hned v pravym rohu a nic moc tam není vidět, mu písnu at se chvilku postaví před podium
jo,ať nám zamává,jdu se koukat
to takhle funguje i v němec? tam je i sněžka vid 😀
no funguje 😀
😀 nevím jestli uslyší tel. v tom kravalu 😀
kašnu máte pěknou
snad joooo

tak jdu na ten gauč 🙂