IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
co je to za kapelu?
tak to mi můžeš skoro mávat 😀 to tam máte hodně přírody
jak to máš daleko do města?
sakra hodně přírody 😀 asi 10 kilaku
docela daleko
teď jsem čuměla i na Českou Lípu,Mimoň a Noviny pod Ralskem,tam já bydlela ☹
hele 16.23 když si klikneš na to větší rozlišení v pravo nahoře tak by tam měl bejt vidět jenže mě to zrovna v ty minutě nechce zvětšit , tak to zkus. je tam v levo dole postava v krtatasech a asi telefonuje, to by měl bejt on , jenže kurnik mě se to nechce zvětšit 😠
jak je ta modra postel tak ta krabice nad tím , to jsem ja 😀
podívej se v netu na Noviny pod Ralskem a tam v nabídce je fotografie a tam v avii sedí moje máma,doprovodné sběrné vozidlo,to nabírali ty co už nemohli 😀
nenašla jsem ☹
mladýho jsem viděla ale nejde mi to taky přiblížit,má asi kšiltovku,už jsi jukla n mojí mámu
nenašla jse tu fotku, je tam mrtě odkazu
no a dal?
dej fotografie a pak fotky z trasy na Seč,tam čumí z auta
já teda taky jukla a našla mamča je šikovná 😉 dado máte pěkný baráček teda jestli jsem jukla správně 😅
to je ale velký barák co máte
jo jo , mediaLNÍ HVĚZDA 😀
jo jak je ten napis rychorske sídlište tak pod tím napisem na začatku 😀
a naproti jsou ty paneláky,jak tam bydlej ty prasata,co vám hážou bordel do zahrady jo
no však tady taky nebydlíme samy 😝 a ten dlouhej obdelnik jak je napis sídliště , tak to je ten panelak z kteryho nam, ty kurvy hazej bordel na zahradu ☹
😀 😀 teda medu 😀
už jsme zase napojený 😀
to je prdel 😀
jdu uhňacat těsto na tu pizzu, ale nevím jestli mi ti tady v ty zimě vykyne 😕
ty těsto a já se jdu vrhnout na luxování a vytírání 😝 Jako utrouš neberu ale Lenku bych asi dneska trumfla v prdění 😀 😀
ahojky tak ja kse tu vede koukám že jste se včera dost rozepsali ani to nestíhám dočíst
medu všechno vidim náhodou uý moc neprdim ,ale o víkendu to byla fakty hrůza

no a tam v zadu za tou radniční věží v těch kopcích bydlíme 😀