IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no tady taky ne musím do města tak jedu po hlavní a musím dávat pozor ale není to tak hrozný 😉
čau holky,jo mám dnes volno,ale lítám tady jak kuna po bytě 😠 Už jsem asi zdeformovaná z tý práce nebo co.Tak jssem volala dnes do CARu a říkala jsem mu ,že jako furt nemám MS a tak mi doporučil,že mi manža má píchnout agolutin a pak,že bych to měla dostat a příští měsíc znova asi tak 20DC,tak su z toho volaká zmetěná 🙄 zase do sebe srát nějaké sračky,ale jak člověk pozná,co je dobře a co ne?Juknu později,manža si mě vyžaduje 😉 Né sex to neni,jen pokec 😀
Medu to asi jo jinak by jsis asi válela šunky 😀 ale taky hodně práce to taky není dobrý 😉 no jen aby to je určo jen výmluva pro ten sex 😀 ale věnuj se to je potřeba 😉
já dělala palačinky,tak jsem zas žrala jak prasut 😠 a halušky se zelím,to zas bude ran jak Sarajevu 😀
ty jo když mluvíš o těch nehtech tak u nás takyčínani dělaj nehty sem čuměla jak pako 😀 a to maj na obličeji roušky 😅 já bych knim nešla ani kdyby to dělaly zadarmo 😠

bych taky chtěla zkusit brusle, ale tady na to nejsou pořadny cesty 😖