icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

daja.w
9. črc 2009

ale u náš to dělaj chlapy jo jsou prý levní no ale já to nepotřebuji mám svoje 😉

olasek
9. črc 2009

Ahoooj bérušky, přišla jsem se na vás na chviličku podívat 🙂 Dájo, to bys koukala, jaký dělají nehtíčky. Já mám taky od nich - kvalitka se nedá s českejma holkama srovnat. Holt číńani jsou na tyhle piplačky 😀

daja.w
9. črc 2009

Ahojky Oli je to možný,ale já když jsem je prvně viděla jsem měla málem záchvat smíchu 😀 no nemůžu posoudit kvalitu bo fakt já umělý nechtíky nepotřebuji a nikdy jsem na tom nebyla a tak jak se vede v práci 😉

meduna
autor
9. črc 2009

ahoj Olásku,taky nosím číńanský nehtíky a musím říct,že držej super,protože při té mojí práci,to je zázrak

olasek
9. črc 2009

jsem se k nim poprvé bála jít tak jsem tam nejdřív naposílala kolegyňky z práce 😀 😀 .... se máš, že máš svoje nehtíčky, já mám svoje krátký a lámavý .... Jinak v práci tak jak jsem očekávala - hrůůůza, chlíveček a kupy kupy a zase kupy ... včera jsem přijela domů před půlnocí ... ☹

meduna
autor
9. črc 2009

a co vše musíš dělat?

meduna
autor
9. črc 2009

moje nehýtky jsou taky jak papíry 😠

daja.w
9. črc 2009

já jsem měla na učnáku hnusný nehty se mě třepily a lámaly a zničeho nic super drží a můžu dělat i v hlíně 😀 ty jo tak dlouho pracovat to jsi musela být sedřená jak kůn ☹

meduna
autor
9. črc 2009

tak já mám papíráky už 35 let 😀

daja.w
9. črc 2009

hm takto jo já nevím zčeho se mě tak spravily ale jsu ráda 🙂

daja.w
9. črc 2009

A kdepak je Lena na primě bude mít tu modrou ústřici 😀 Policejní akademii 😀

olasek
9. črc 2009

jsem se zasekla, omlouvám se 🙂 ...volala tchýně tak jsem se domlouvali na víkendovou oslavu u nich....už se docela těším! .... co všechno musím dělat? Jelikož mám personalistku na dovolený tak úplně všechno - mraky tabulek, pracovní uniformy, asi 400 smluv a nové plaťáky ....no radost ☹

olasek
9. črc 2009

no jo, jenže Mahony je i na Nově 🙂 hraje v Poseidonu 😀

daja.w
9. črc 2009

talk to teda máš pěknou makačku,ale ty jseš šikovná to zvládneš 😉 ikdyž teda ted máš pěknej záhul ☹

olasek
9. črc 2009

nic jiného mi nezbývá 😉 nějak to zvládnu.....příští týden bude horší 😀 jsem si nějak zvykla na domácí lehároš a občas se přistihnu, jak koukám a trvá mi asi půl minuty než se mi to dostane do mozku 😀 😀

daja.w
9. črc 2009

na to kouká dada 😀 Oli to je v poho hlavně že to dojde 😀 horší by bylo kdyby nee 😀 ale neboj to zachvilku pojede samo 😉 😀

olasek
9. črc 2009

taky koukám na Poseidon 🙂 ještě že mám noťas v obýváku, je to úúúúúžasně pohodlný 😀 ještě kus žvance a nemusím se ani hnout 🙂 .... no, ty myšlenkový pochody...někdy je to sranda - jsem se kolegyně ptala asi třikrát na stejnou věc ..prostě totální výpadek 😀

meduna
autor
9. črc 2009

bude to chvilku trvat,než do toho zase přijdeš,ale pak počkej ten rachot 😀 se nebudou stačit divit v práci

olasek
9. črc 2009

no to každopádně 😀 já jim ještě ukážu, co to je být prudce inteligentní 😀 😀 😀

meduna
autor
9. črc 2009

to si piš 😀

olasek
9. črc 2009

Děvčátka, jdu do Hajánkova .... už se mi zavírají očka a zítra ránko do rachoty tak ať jsem fit 🙂 papa a zase příští týden ... 😉 😵

daja.w
9. črc 2009

oli dobrou nocinku přeji 🙂
se omlouvám ale ozvala se mi kamoška ze základky jsem jí neviděla asi 15 let to je mazec kurna je v nizozemí no já budu taky ted končit se mějte moc krásně možná později ještě kuknu tak pa pa pa

meduna
autor
9. črc 2009

brou nočku všem co už hajaj 😉

meduna
autor
9. črc 2009

Dáji,tak né,že si s kámoškou vykecáte díry do hlav 😀 😀

dadous
9. črc 2009

tak tady zas hlasím prutrž jako krava 😝

meduna
autor
9. črc 2009

tady je už odprůtržováno 😝

dadous
9. črc 2009

ty ještě nespíš? 😕

meduna
autor
9. črc 2009

ne,nějak nemůžu 😠 ale ráno,to zase budu koukat jak vejr

meduna
autor
9. črc 2009

a ty taky ne?jsi se vyhajala odpoledne a teď 😕

dadous
9. črc 2009

no ja dneska pozdě vstala a celej den jsem se tak pruběžně povalovala, ted volal dadouš že je doštípanej od komaru 😅 😅 jo a po neděli hlasej tropi, tak jsem na to zvědava 😀