icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
10. črc 2009

ne říkala že večer jdou 🙂

meduna
autor
10. črc 2009

tak to už řádí 😀

dadous
10. črc 2009

☹ však jo , jen at si užíva, pak už nebude moct 😉

meduna
autor
10. črc 2009

ale jo,šoupne k babičce a může řádit 😉

meduna
autor
10. črc 2009

Máš už Dadouše doma?

dadous
10. črc 2009

😀 my tady sedíme s dadoušem jak dva jantaři, ja u poče a on u notasu a každej na tom svym foru 😀 😀

meduna
autor
10. črc 2009

no my teď taky,já v kuchyni na půjčemém a Roman v obýváku,ježiš až ho vrátím,to mi šlehne 😠

dadous
10. črc 2009

no jo ALE MY JSME oba v kuchyni 😀 😀 to je prdel, chudinka ma abstak , že nebyl celej tejden na pc 😅

meduna
autor
10. črc 2009

tak to tam teď strhá 😀 Roman si zase píše se spolužákem 😀

meduna
autor
10. črc 2009

myslíš,že si mám píchnout ten agolutin?nemůžu se rozhodnout,nevím,mám to nechat přirozeně,nebo tomu pomoct 😕

dadous
10. črc 2009

medu ja ti v tomhle fakt neporadím , je to pro mě španělska vesnice ☹ ani nevím na co je? 😕

mandarinka
10. črc 2009

Čus 🙂 my sedíme vedle sebe na sedačce, oba na klíně noťas a každej si jede na tom svým 😀

meduna
autor
10. črc 2009

agolutin,buď se bere když ti zavedou embrouše,tak na podporu žlutého tělíska,nebo zase když ro nemás ,je o vyvolávačka,uf 😝

meduna
autor
10. črc 2009

Ahoj Mandy 😉

dadous
10. črc 2009

mandy porad 😕

mandarinka
10. črc 2009

S čím?

dadous
10. črc 2009

medunce s agolutinem 😅 čti o kusek vejš 😅

mandarinka
10. črc 2009

tak to neporadím, já mám ms pravidelnou i teď po nevydařeném IVF.... já osobně bych do sebe nic nervala, bych si to ještě rozházela....

dadous
10. črc 2009

no medu, ja bych taky ještě počkala 😕

meduna
autor
10. črc 2009

asi máš pravdu,prdím na to,nebudu do sebe nic rvát,ale nervuje mě to,že mi to tak blbne teď.Určitě je to tím,že jsem měla měsíc před IVF antikáču 😝

mandarinka
10. črc 2009

Medu já taky měla...

dadous
10. črc 2009

a nemužeš to mít taky z těch nervu , co furt maš kvuli praci?

meduna
autor
10. črc 2009

né to né,já jsem to měla vždycky pravidelné,až teď po tom IVFku,ale ta antikáča mi nedělala dobře,špinila jsem celou dobu co jsem to brala,měla jsem depky.Jako nic mi není,břicho nebolí,prsa nereagují,prostě jako bych to už nikdy neměla dostat 😝

meduna
autor
10. črc 2009

vždycky jem věděla,kdy mám ovulaci a teď nic,asi jí nemám ☹

dadous
10. črc 2009

tak počkej ještě aspon do konce měsíce 😨

mandarinka
10. črc 2009

Medu já bych to asi nechala být a uvidíš, když nemáš pocit na MS, tak holt je ještě daleko

dadous
10. črc 2009

kup si flašu červenyho a udělej svařaka 😉

meduna
autor
10. črc 2009

jo počkám.ale už jsem to psala,po IVFku jsem to dostala,myslím po 45 dnech,pak další měsíc po 33 a teď je to 34 a na dveře neklepe 😠

meduna
autor
10. črc 2009

ale zajímalo by mě,co se tam v tom břichu děje,no snad nic a byl to jen šok pro tělo a teď se uklidňuje a zase se dá do normálu za čas

meduna
autor
10. črc 2009

no manža ten je ráááád 😠