IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no jo, někdo dělat musí 😀 a pícháš jen puregon?nic jiného k tomu?a kdy se vracíš 😉
už jsi četla,že Dadoušek je v očekávání 🙂 🙂 🙂
dovolena na ho.....Christian maka u mamy na pude jak cernej a ja valim,takze se vidime jen vecer.Jinak jsem byla dnes na ultrazvuku pry mam dost vajicek tak uvidime.A co ty?Co v praci?
jo dobrý,docela jsem si zvykla,nechodíme tak dlouho domů,jako z Novo 😝 ale tady platěj jen 5 hodin,to jsem nevěděla.
ať tě hlídaj abys neměla ten OHSS,jako minule 😠
ahojky Medu, děkuji z příspěvek v Repromedě 🙂
Jak se Vám tu daří???? Já jsem stále v nemocnici a asi si tu ještě nějaký den pobydu ☹ dnes jsem byla na ULZ s mimišem tak roste a je zatm ok, srdíčko taky moc pěkně bije. Tak snad to spolu zvládneme a s tou trombozou až ve středu
☹
ahoj ob,zrovínka jsem to četla.tak vidíš,vše dopadne dobře,je to bojovník a ty taky 😉
doufejme, a jak se daří tobě???
čus děvčata jen v rychlosti ,blbne mi pc 😠 je mi furt stejně ,dobře asi...asi z toho bude prd 😕 😝,zítra netestuju
ahoj Leni, a zrovna bude 🙂
chichi medu ty už jsi stíhačka jako dadu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 ,mámm absták to jo ,jenže mamnža tu chce něco dělat tak musim mizet
medu testovala jsem dneska jsem 7den a nic ..tak to necham na dýlejc 😉
ob,jo dobrý.Dnes konečně trošku pěkné počasí,tak to má člověk hned lepší náladu
tak se tu mějte moc krásně ..snad zítra ten křáp půjde
to je ještě brzy 7 den.tak zítra čau
no jo,ty a ty tvoje meziplanetární výlety 😀 😀 😀
Medu hovězí 😉 ted jsem ještě vyčistila bazén a už asi fakt nic dnes dělat nebudu no uvidím jsem se nějak rozběhla 😀
Ahoj Ob a Mili a Leni 🙂všem vám držím pěstičky at je vše ok
jsem opet tu,musla jsem brachu odvezt do hospody
jejda to je najednou lidí 😀 leni nech to na 12tej den 😉
Dáji,ty jsi se nějak rozdivočila,abys ještě dnes nevlítla i na to vytírání 😀
jinak jsem brala do dneska jen puregon a od zitrka mam k tomu jeste orgalutran.Ale uz dnes mam trochu problemy s dychanim tak jsem zvedava
dadouš,tak špagátice už máš uvařené
jako myslíš,že máš to co minule? 😕 😕 😕
jo a vsem co jsou tehu,velke tfuj,tfuj,tfuj.Vsechno bude v poho uvidite 😀 😀 😀 😀 😀 😀
medu už i sežrany 😝 jsem hovado 😝 koukam že jsi vypatrala leňu 😀
no mili však ty už si v závěsu 😀 😀
Medu i to se může stát 😀 no ale nevím 😅 ted půjdu pověsit prádlo
jestli jako minule nevim,ale zacinam mit z toho strach.Mam teprve 4 injekci a uz mam nafoukly bricho,ze poradne ani kalhoty nedopnu
jo vypátrala,taky mi už říkala,že jsem jako ty 😎 😎 hm,tak někde to musí být vidět,že máme dobrou spolupráci 😎
mili a piješ hodně?

zdravim vsechny,koukam jak pekne varite a uklizite.Tak to ja nedelam nic.Pichame puregon a je mi pekne zle,takze prevazne lezim 😢 😢 .Odpoledne jsem mela pujcene od sestrenky dve male deti a jsem pekne vyrizena 😝 😝