IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
já ti psala do Sanusek 😎 😎 jsem tě vypátrala 😀
😀 no vidělas to video tam, to je tak hezky 😅
tak tam schrupni a ztra to povlékne Luky,nebo vydrž,já mám praxi a přijedu,to bude za sekundu hotové
to ne že bych nemohla, jen jsem lína 😝
ne neviděla,tak se juknu teda
ale až zítra,dnes se mi už nechce 😉
seš taky lína vid, tak ja sejdu položit k telce, a třeba až pujdu okolo ložnice tak mě to tam vcucne a povlíknu 😀
Čus holky, tak Dad gratuluju, jak ke dvěma čárkám, tak k narozeninám. Tak se vám to povedlo, to je dobře, alespoň někomu. My to celkem vzdali, není naděje. Takže budu vám tady držet palce, aby se vám to povedlo. 😵
díky mandy, to jako že jste to vzdali uplně?
Ahoj Mandy,tak to jsi mě překvapila,že jste to vzdali,mluvila jsi s H?Fakt jako řekl,že naděje není?
Mandy,nemáš nějaký recept na borůvkový koláč?
Protože prostě není šance, je to špatný.... prostě není čím ty mimina udělat
Medu
1 vejce, cca dcl méka, půlka kostky kvasnic, trochu oleje, malinko osolit, 20 dkg polohrubé mouky a cca 5 dkg cukru. zadělat těsto a hned rukou vytvarovat na plech, posypat borůvkama a na to buď nastouhaný perník a cukr a mletou skořici nebo cukr a drobenku
Nebo něco jako bublanina, 2 vejce šlehat s 15 dkg cukru, do toho 2 dcl oleje a 4 lžíce horké vody, půlku prdopeč a 25 dkg polohrubé mouky. Nalít na plech, posypat borůvkama a nahoru drobenka
holky mizím 😔 dobrou
Dad dobrou
Mandy díky,za recepty 😉
dadoušku,dobrou noc na gauči v obýváku 😀
Medu není zač...to je taky to jediný, čím v týhle diskusi ještě můžu přispět
to není pravda,však ty toho máš hodně čím můžeš přispívat
no nějak ale ne k tématu.... ☹
no a,to nemusí být přeci k tématu.to je jen název ale bavit se můžeme o čem chceme
ale jo, jen mě to nějak v poslední době ubíjí
ono je potřeba se bavit o jiných věcech,né stále dokola o dětech
to máš pravdu, no moc se tady asi neukážu, musím se z toho nějak dostat
já tě chápu
jd spát,dobrou noc
dobre ranko 😀
Ahojky holčiny moje nemám šanci Vás vůbec dočíst a ani to nestihnu 😉 dnes je totální vedro dusno horko a jdem dělat ťapi ťap to je podle Kubíčka se jít koupat 😀 včera večer ty byla hrůza průtrž a bouřky no to bylo jak konec světa 😝 tak setu holky opatrujte a mějte se moc krásně pa pa pa 😉 🙂
hezký den přeju ,byla bouřka a už je zase vedro na padnutí..mám dobrý mrší křeče ..

😀 přemejšlím jestli se dneska nevyspím v obyvaku 😀