icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
6. kvě 2009

no jo už nejsme nejmladší 😀 ja když tady tak koukam na ty pupíky holek, tak jsem tak 8tt 😀 😀 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

no to ja uz nejmene12tt.boze a uvnitr jen sadlo 😕 😕 😕

dadous
6. kvě 2009

😕 😕 no neblbni 😕

meduna
autor
6. kvě 2009

tak ted jsem nafoukla jak vzducholod,asi taky protoze mam tu cubu!!!! 😝 😝 😝 😝 jeste jsem nezobla ale asi neodolam,branim se-bojujeme spolu ja a ta mrcha 😀 😀 😀 😀 ale asi jsem si sousedce mela rict o jednu pampersku 😀 😀 😀 😀 😀

dadous
6. kvě 2009

😀 😀 😀 pamatuješ ty lepenice za komanču, bych se pos...a si to ted dat mezi nohy 😀 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

to bylo jak prkno,nosila jsem modry trencle,co jsem pouzivala ve skole na cviceni aby to udrzelo 😀 😀 😀 😀 trisla do krve od gum.Ale jeste pred tim ty nelepici pamatujes?takovej sitovanej hnus a v tom vata

dadous
6. kvě 2009

jo jo než jsem dojela ze školy domu , tak jsem měla mezi nohama tvrdej slisovanej špalek 😀 fuj to byl hnus 😝

meduna
autor
6. kvě 2009

jezis jeste,ze to uz neni.Ale i tohle me nervuje.Nejhorsi v praci,tam musime makat v nechutnych zasterach a ja mam hruzu ze pri pracovnim zapalu to nekde necham,protoze nemuzeme mit ani teplaky pod tou zasterou...jeste ze muzeme mit kalhotky 😀 😀 😀 😀 😀

dadous
6. kvě 2009

ježiš ty vas tam buzerujou, jsou tam s tebou ještě nějaky češky?

dadous
6. kvě 2009

to je hnus velebnosti, tady furt prší 😝 ani karel nechce jit ven, se valí v postely jak mrcha 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

jen jedna ale nebavime se,protoze oni si neprejou abych mluvila cesky a ja nemecky s ceskou teda mluvit nebudu 😠

dadous
6. kvě 2009

ježiš kde to dělaš? 😕 mužete si dojit aspon na zachod? 😅

meduna
autor
6. kvě 2009

je to kapanek jak z e spatnyho filmu,taky si rikam. 😀 😀 mentalita je to jina,vztahy na pracovisti zadny a jeste jsou mooooc dulezity a boji se kazdej kazdyho,tady jedou hodne kerieru,vzdelavani atd a to ja do toho nepasuju,pro me to neni dulezity.Jako 18ti lety holky se chovaj jak stary maldy,vyka si to,proste divny.

dadous
6. kvě 2009

kam ste to dojely? 😀 😀 no jo ale kačky jsou potřeba, tak co se da dělat, všude je něco 😉

meduna
autor
6. kvě 2009

ja bych nesla nikdy do ciziny,protoze vim,ze to je tezsi nez kdyz jsi ve sve domovine,ale R tady bydlel uz 20 let ale lamu ho pro navrat,proste ceska mentalita je dobra,ja mam rada cechy.

kat77
6. kvě 2009

medinko ahojky, chtěla jsem tě jen pozdravit...příští týden jdu v pá na IUI, tak snad....//

dadous
6. kvě 2009

to jo ,to jo, to pak udělame nějakej srazík 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

ahoj Kat,jiste,ze budou//jak jinak!!!my tady ani nic jineho necekame nez // 😉 😉 😉

kat77
6. kvě 2009

to souhlasím, musí se to povést každé z nás 😉

meduna
autor
6. kvě 2009

ten muzeme udelat i tak nekdy 😉

meduna
autor
6. kvě 2009

doufam pevne,ze ja byla ta posledni s blbou zpravou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dadous
6. kvě 2009

a ja v to věřím 😉

meduna
autor
6. kvě 2009

tak ted to tady rozjedte a ja se snad opet na podzim pridam,musim ted pockat az se mi telo da kapanek do kupy po tech hormonech a pak az budu ok,najedu opet do Plzne

dadous
6. kvě 2009

no jo ta chceš mít dáreček pod stromeček, vid? 😀 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

jj,prijdu do pul hodky,jdeme si vypit kaficko a tatka pak razi cvicankovat 😀 😀 😀 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

kuk 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dadous
6. kvě 2009

no to bylo rychly kafičko 😅

meduna
autor
6. kvě 2009

ja to my se s tim nepareme,srk hlt a je to a tatka uz odjel tramvajkou cvicankovat,ze se mu chce 😝 😝

dadous
6. kvě 2009

no jo chlapi to maj jinak 😀 nejsou tak líny 😅 teda jak ktery 😀 😀

meduna
autor
6. kvě 2009

on furt chce at chodim taky,ale me to neba,tak jednou jsem tam sla a pak uz ne.Jeste ze Roman neni zadny to svalnaty pako,jde jen aby se jako trosku hybal.Ale ja kdyz jse tam videla ty jantary co na sebe koukaj do zrcadla v harapesackych obleckach 😀 😀 a zvedaj cinky a u toho nelidsky hekaj 😀 😀 😀 tak jsem se musela tlemit.Jo a prej ze necumej ...cumej a poradne po babach,sem tam sedela na pristroji a musela jsem delat prakovky a cumel mi na ni magor,tak jsem se na to vybodla.Jo a jeste jsme sli do sauny...spolecna,ja plochodrazka omotana rucnikem,pac se stydim 😔 😔 😔 😔 a ty jantari tam rozvaleny v pindourech piercingy 😝 😝 😝 😝 to jsem zase mela ja oci na vrch hlavy 😀 😀 😀 😀 😀 😀