IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak mizim bolí mi z toho posezu za krkem ..ještě nemám svoje krásné křesílko
a držte se tam mělo být 🙂 tak pa.
my to mame na sadrači, a zatím to měnit nechci, vypada to pořad jako novy 😵
dadu a já to mám zase všechno na háku 😀 😀 😀 ono to nějak dopadne ..tak pic pipky ..
Dáši,tak nakup něco moc dobrého 😉
ja bych si taky něco mnam dala 😅
mám tady dobrou šokoládku,tak přijď na kafíčko 😉
Ahojky holčiny 🙂 tak dnes asi padnu za vlast 😀 celej den s dětma v bazéně lehnu a usnu hned už to vidím 😀 no ani to nestíhám číst 😅 jen jsem za váma zaskočila a zas musím jít děti už zas volaj 😉 tak možná večer juknu pokud teda neusnu 😀 tak pa pa pa
Dáji,ty budeš jak péro z gauče 😀
medu jsem tu taky měla, oříškovou a mladej ji sežral, tak jsem si vytahla z mrazaku tvarohovej kolač
ahoj dajo, to bylo rychly 😅
kupovanej,nebo jsi pekla a zamrazila? 😕
Já bych si taky něco dala. Ale nevím co. Dejte insipiraci. Včera jsem si na nervy nechala udělat nový nehty, tak dneska bych si mohla dát něco dobrého 😉 😀
to jo holky nějak mě dneska utahaly a ktomu přišla mrcha 😝 😝 😝 takže to je totál
jo Kobli a máš geláče?
pekla a zamrazila, jsem o vikendu zas řadila 😀
tak už mizím nedaj pokoj tak pááááá 🙂
a jak ho děláš?je to náročný,no ptám se,protože nic náročného nedělám 😝
kynuty těsto , tvaroh, merunky a drobenka
no jo ale to kynutý těsto 🙄
Jo medu, geláčky. Teď jsem našla jednu super levnou, tak jsem to šla vyzkoušet. Vypadají super. Snad to vydrží
ja furt čekam , že si studio pořídím domu 😅
medu to nic není 😵
Mě snad ještě nikdy těsto nevykynulo. Nevím proč. 😅
😀 musíš dat kvasnice 😀
😀 😀 AHA 😀 😀
jako párkrát jsem měla záchvěvy a pekla jsem i z kynutého,ale jako,že by mě to nějak krásně vykynulo?nééééé
Jo dadoušku já mám doma lampu,gel ale vše na hovno a sama si nehty udělat neumím a ta lampa co mám stojí za hovno,tak radši chodím k vietnamkám a drží mi to jak blázen
A kolik u vás platíš?

jasny dasi a zas přijd 😉