IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
paltím 30 éček,to je levné,jinak to koštuje 5O 😝
a proč jsi je musela dát dolů:
?
ale moje máma to nechává kynout hodinu,ta frká knedlíky z 10kg 😀 pak to zamrazí
250,to je paráda.Dříve to bylo hodně drahé i litr to stálo 😝 tady to vietnamky maj míchaný,základ acryl a pak gel
tak ,teď jsem sjela tři krajíce chleba,rajčátka,papriku a potřebuji se dorazit něčím sladkým 😠
No, děláte mi chutě, půjdu si něco uklohnit. Manža má noční, tak se budu cpát sama. Hezký zbytek dne, páč až se najím, tak padnu za vlast. Pa
dobrou chuť a pak po pádu na gauč,dobrou noc 😀 😀 a kdyby se ti smutnilo,přij´d 😉
aha 😀 😀 tak si je máš nechat udělat krátké,jako já 😵 a můžeš zavádět do alelujá
koukam že vaříte ,já dneska dělala zapečený brambory se šlehajdou ..a masem ,toho málo .. 😀 😀 😀
a jestli se bavíte o nehtech ,tak ty já mám ttragické ,zavádět můžu bez problémů 😀 😀 😀 ,ale jinak je schovávam za zády,vypadam pak stydlivě 😀 😀 😀 😀 😝
Leni,aby si nelízala tu zeď 😀 😀
takhle stydlivá jsem byla taky,jak jsem měla moje ohryzance 😀 Ale jinak ,já jsem stydlivá furt i s gelovýma
zalejzáš pod zem? tak mě to taky nedělá dobře ,dost dlouho jsem nemohla ani jíst v hospodě ..jak jsem se styděla ,že na mě někdo kouká ..
to já měla dříve,jak mě nějakej samec pozval na žranici,tak jsem nežrala,nééé,že bych neměla hlad ,ale styděla jsem se,já blbka.Ale pak jsem to odbourala,nažrala se a hurá pryč 😀
dadoušku a on to nezvládá?jen ho nerozmazluj,počkej co pak chudák nevěsta si s ním užije,když mu maminka vše rychtuje 😀
to jo dyt to známe ty dobytky v kuchyni ...já chci vidět ten bordel po malování ,myslíš že mu vadá kde ukápne? 🙄

stačí trošku 😀 v troubě to pak vyběhne 😀 kamoška ma taky a dělala jsem si je i sama, jen že ted jsem je musela dat dolu 😠