IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
18. črc 2009😃 to je dobry 😃
0
Ahojky medunko, ten na to moc nevypadá. Já myslím, že to má za celý dny až až 😃 . Je rád když se může podívat z okna a ne do .... 😃
Ty jo, to ti manža nabarví vlasy, jo?
Je to děsný povolání. My jsme hoky čistotný, ale nevěřím, že jsou takový všechny a co ty starý babči. No fuj, ani za nic. Má vůbec pak chuť doma na svou ženu?
Je to děsný povolání. My jsme hoky čistotný, ale nevěřím, že jsou takový všechny a co ty starý babči. No fuj, ani za nic. Má vůbec pak chuť doma na svou ženu?
Možná je to ale jako prodávat v potravinách. Taky přijde domů a nají se i když celý den čumí na jídlo 😃 😃 😃
zrovna Roman říkal,že to musí být hrozný,když tam dorazí nějaká upocená :-p No a u zubaře,když má někdo shnilé zuby?to musí být taky mazec :-p
Jo,já mu nastříhám alobal a pofrčí,budu mu říkat jak to má dělat.No,co mám dělat,když tady nemám kámošky,ty jsou v Česku,jedna teda dorazí teď ve středu,ale s novým kolíkem,tak budeme courat a nebyl by čas,aby mě to nabarvila
Jo,já mu nastříhám alobal a pofrčí,budu mu říkat jak to má dělat.No,co mám dělat,když tady nemám kámošky,ty jsou v Česku,jedna teda dorazí teď ve středu,ale s novým kolíkem,tak budeme courat a nebyl by čas,aby mě to nabarvila
v Česku jsem chodila,ale tady to vyjde skorem na 100éček :-o tak,jsem blbá?né,chytrá,koupím si barvy a manžu to naučím 😃 jen na stříhání chodím ke kadeřnici.Já tady mám jednu známou a třa mi dělala už melír,jenže ta má tři fakany a nemá věčně čas,takže ta než by si na mě čas udělala,už budu možná ve stadiu,že nebudu mít valsy,tak takhle je to rychlejší
Medunko, já si ho dnes dám. Mám ho připravené. Jen čekám, až se objeví manža. Měl by přijít za chvilku.
Hele já toho taky moc nedám. Já teda nejradši bílé, ale ono je ve finále jedno, po čem mi je blbě 😃
Začni psát odpověď...

Odešli