icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
19. črc 2009

ježiš ted koukam že trovna ta s dlouhejma je velka jako krava 😀

dadous
19. črc 2009

šlo vam to prohlídnout?

daja.w
19. črc 2009

Teda ty jsi měla vlasy no delší než já 😉 až tak dlouhý jsem teda neměla já skoro po prdel 😉 no blondýna ale jinak jsem byla vždy na černo

daja.w
19. črc 2009

jo šlo ale měla jsem co dělat 😀

dadous
19. črc 2009

ja mam svoje jak pochcanou slamu, myslím barvu 😀

dadous
19. črc 2009

to je divny , je to foceny jedním telefonem,a jedna je normoš a ta druha je velka 😕

dadous
19. črc 2009

😀 😀 medu ted koukam že atm jsou vidět i moje maly kozenky 😀 😀 😀 😀

daja.w
19. črc 2009

náhodou máš to dobrý já se barvím od 17cti a ještě jsem neměla svoji barvu ař ted ale jen do zítřka 😀 já jsem se barvila vždy jen na černo a pak mě hráblo a pak melír,ale měla jsem tam asi tři různý melíry tak jsem to hodila na blond 😀

dadous
19. črc 2009

ja měla vždycky jen melíry, mam vyblitej ksicht , tak tmavy mít nemužu 😀

meduna
autor
19. črc 2009

no Dadouš,takový páčo dlouhý 😲 😲 😲 sice je ta fotka otočená,tak jsem tady kapánek musela tančit kolem poče a na tý druhý ti to sekne moc.

Dájo,taky čumím úplně jiná baba v těch blond vlasech,asi se mi líbíš v tmavších víc,ale blond taky dobrý

dadous
19. črc 2009

😀 už si nepamatuju jaky jsem měla vlasy v 17ti 😀

meduna
autor
19. črc 2009

jo hned jsem se tlemila,že nemáš heslo 😀 😀 😀 😀 ale malý nemáš,to jsou pro mě obr,kdybys viděla moje 😲

dadous
19. črc 2009

😀 😀 no taky jsem čuměla, jak se mi to uložilo 😀 vas vidím , obě hlavy do leva 😀

dadous
19. črc 2009

fakt jo? 😕 jsem si myslela že ja mam nejmenší 😕

meduna
autor
19. črc 2009

😀 😀 přesně,byla jsem tady vyvrácená do boku 😀 ale takový krásný vlasy.Vidím cigárka na stole a za tebou pěkná kytka

daja.w
19. črc 2009

no vykroucený krk málem byl 😀 no taky si říkám že tmavá je lepší,ale mám bílej ksicht tak půjdu na blond no mám zase období na blond a až mě chytne období na černo tak to šupnu 😀 😀

dadous
19. črc 2009

no jo to se ještě hulilo v kuchyni 😀 ted je utrum 😎 pěkna kytka jo?! to je bambus, víš jak je poskladanej do kola v takovy misce, už je trochu přerostlej 😀

meduna
autor
19. črc 2009

jo ale pěknej.Dája má oči jak kočka

jsem úplně v prdeli jaký jsi měla dlouhý a krásný pačesy,proč jsi to dala pryč

dadous
19. črc 2009

no už to bylo hrozně těžky, mam hodně vlasu, takže už mi šel udělat jen culíka to už byla nuda 😝 víš jak se mi pak ulevilo?! ted to je teda taky na hovno 😀 nějak to nechce držet, ale aspon se netaham s tou dekou 😅

dadous
19. črc 2009

to jo dajo, takhle ti ty vlasy slušely 😉

meduna
autor
19. črc 2009

dájo,nech si zase dlouhý a ty dadoušku taky,přála jsem si vždy dlouhé vlasy,ale doroste mi to do určité délky a šlus 😠

dadous
19. črc 2009

😝 nee ja neci 😝

meduna
autor
19. črc 2009

tak určitě je to pakárna tahat tolik vlasů,ale zase taková krása 😵 to bylo vidět na fotce,že máš kvalitní,pěkné vlasy.co dáváte za barvu holky?blond vím 😀 😀 ale číslo,nebo značku

dadous
19. črc 2009

nevím, mitam kadeřnice něco naplaca, to mam slity melíry 😀

meduna
autor
19. črc 2009

já ho ještě nemám,včera tady byla návštěva,tak z toho sešlo,ale dnes už to klapne

dadous
19. črc 2009

takže budeš krasavice až dneska? 😅

dadous
19. črc 2009

noo a zas je chcanec 😝 jo a ta televize nam furt nejde 😠

meduna
autor
19. črc 2009

no obr krasavice 😀

meduna
autor
19. črc 2009

tak tam zavolej a vyper jim žrádlo,to takhle nejde

dadous
19. črc 2009

nevím kam mam zavolat 😝 dadouš včera volal tam kam vždycky vola kvuli internetu, pže to ma stejna firma, ale nikdo to nebral 😝