IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
se to tady honí,to je hrůza,černo,prší,pak za chvilku zase modré nebe,ale né zas moc,jen aby se jako neřeklo,navnadí to a už je zase slejvák
jee dajo tak my přijedem grilovat k vam 😀
medu ted si hodně davaj několik barev melíru 😉
taky jsem už měla víc barev,ale to je na údržbu moc,tak jedu jen dvě barvy.jů taky bych ogrilovala,ale není kde ☹
od pátku tady asi nebudu,bude mi smutno po vás ☹ asi do neděle,nebo pondělí.Přijede ta kámoška s kolíkem,tak vyrazíme asi do Alp,pod stan 😲
ne ještě ne,ale když ho koupíme,tak můžeme chodit grilovat do parku,mezi Turky 😀
no ještě se musíme domluvit co a jak,přijedou už ve středu,ale já st,čt,ještě musím bouchat,tak asi pak něco podniknem.Nevím,musíme se domluvit,kdyby chcalo,tak jen výlet a domů
no holky já tu taky od pátku do neděle nebudu my jedem na tu svadbu 😅 ale na takový výlet bych taky jela
no to jo a jestli půjdete pod stan tak pořádně navliknout hodně hader aby jsi nezmrzla 😀
Tak už jsem i vysála a ted jdu umejt hajzlík s koupelkou 😉 tak se tu mějte zatím krásně pa pa pa
no konečně jsem vás dočetla a vy už jste asi zase všichni prryč nebo je tu někdo
tak si to užijte u nás chvilku prší a chvilku svítí puňťa tak se neda nic dělat.Tak si to tam všichni užijte tak třeba uase večer 🙂
koukala jsem že skoro všichni jdete na svatbu já by jsem taky šla na nějakou ,ale nikdo se nechce brát

no já byla umejt to nádobí a rovnou jsem ho i utřela 😉 no holky dík ale ted se ještě ostříhám 😉 a pak to nechám narůst 😉 to já zas mám hodně jemný ty vlasy a málo ☹ no jako úplně ne málo ale mín ☹ Medu já si kupovala od Palete skandinávskou blond