IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no taky bych možna hodila taneček 😀 tak z grilovaní asi nic nebude , se to furt honí a ted je zas černo, tak se tam stavím zítra a dopečem zbytek, páč si sdadoušem hodíme to maso na panev 😅 to zas bude zaflekana kuchyn 😝
to je dost taky 😠 tady se to taky honí,den na hovno,chceš ven a pak chčije,tak je z toho prd,takže se tady mrcasíme,unzděný jak dvě prdele 😒 Na Asiamarkt se mi nechce,protože co tam?Do kina taky ne,takže z nudy nevím co by 😝 Do lesa to nemá cenu,je to tam rozmáčené,jedině ještě jít k jezerům krmit kachny,tak jdeme krmit 😀 jak důchodci 😀
Ahojky, tak koukám všude počasí stejné.
Včera jsem s jídlem sklidila úspěch. Manža chrochtal jako malé sviňátko 😀
Ahoj Kobli,tak to budu muset uvařit taky,ať Romík chrochtá 😀 Už jsme doma z krmení,bylo to jak v hororu ptáci,jen jsem zašustila igelitkou,tak se to k nám všechno slítlo 🙂 Táta Labuťák s mámou a 4 labuťátka a pak tři prdele kachen,táta na mě kapánek syčel 😠 jsem se naklonila k jeho rodince a už po mě šel,jela jsem jak kuna,štípnout bych nechtěla
Medunko, to bych taky nechtěla. Jednou, ještě na základce, jsme byli s učitelkou na vycházce a spolužáčka štípla labuť. Ten řval jak tur a modřinu až do krve měl děsně dlouho.
nazdárek děvenky tak tady je zrovna už hezky v 17 hodin jsem šla ven stříhat tůje a přišla jsem až teď a je to už nějaké zatažené ale teplo
Medu taky by jsem se nenechala štípnout to asi musí bolet
to mi jsme se dneska pustili do toho plotu ale sice s kecama a když jsem to natřela a chtěli jsme jít nařezat ten zbytek tak začlo zase chcát
já jsem se dneska vrátila do dětských let nevěděla jsem co k večeři tak jsem si udělala krupicovou kaši 🙂
ta je dobrá,pohádka mládí,taky jí někdy dělám.Pekla jsem dnes borůvkový koláč,kdybych se snažila a chtěla ho upect tak dobrej,určitě se mi nepovede,ale ,že mi zbylo těsto a nevěděla jsem co s ním,tak se to povedlo
jo to jsem myslím četla jak jsi to pekla z toho kila.Já jsem mynule dělala plněné buchty a taky se mi docela povedli na to že jsem je dělala poprvé všechno jde když se chce
no u mě je to obráceně,jak nechci,tak to jde a jak se snažím,tak jsem v prdeli 😀
taky se to stane ale víš jak to je když se to má povédst tak se to povede a když se to nemá povédst tak se to nepovede. 🙂
ahoj Leni,tak vid93 hudba zabrala a je rychle hotovo 😀 lep39 vyho5et,jak malovat vi`d
ty vole,tak znova,nepřepla jsem si klávesnici 😠 ahoj Leni,tak hudba zabrala a je hotovo,jak říkaám,lepší vyhořet jak malovat
medu včera to bylo do 23hod. a dneska doted ,dneska jsem netestovala ,mrcha neni ..mám lézt na tu krev nebo ne ..a to se musim objednat nebo prostě ráno jdu a nic neřikam?

😀 jak Roman,Dadoušku,úplně stejný jste 😀 😀 a ten chce ještě tančit