IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no chci jet do města musím si koupit botky k šatům a pak jdu k té švagrové se ostříhat a obarvit 😉 a co ty
no už se těším 😉 no přežírat se moc nemůžu bo bych se nemohla hnout a mám takový uplý šaty 😀
a tam by bylo všechno vidět 😝 no ikdyž to půjde i tak to moje břicho no nevím jak ho stáhnu 😠
😀 😀 gauč v obyvaku je dnes muj 😀 😀 nevím co mam dělat, vyžehleno mam, vyluxuje zítra mladej, ja se akorat pak vrhnu do toho nadobí 😝 sakra to je život 😀
jo tak pěkně se válet 😀 no to je potřeba 😉 akorát at pak nemám přeleženiny 😉 to je děs když není do čeho píchnout
Ahojky, koükám daji, máš stejně úžasnéo manžu jako já. Taky jel na Simsonu, jen po louce, ale bylo po dešti. Jak myslíš, že skončil? Jen ty nohy ho bolely pěkně dlouho. Ale taky jsem nadávala 😠 . Co kdyby se mu to stalo na silnici - jel šedesátkou. Jsem měla strach
Ty jo, super.
No já dnes jedu v 15,30 na zkušební KET, jsem zvědavá. Ale pro jistotu si vyběhávám to předoperační. Štěstí přeje připraveným 😉
Dado to teda musíš dávat pozor tak nicnedělej a jen odpočívej 😉
Kobli ahojky jo chlapy jsou jak malý děti 😠

mam v kuchyni hromadu nadobí a vubec se ni do toho nechce 😝 jsem lína něco dělat 😀 dadouš mi nechal doma notas, tak se mužu valet u telky 😀