IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ahoj medu, tak co včera, došel Roman v pořadku? 😀
😠 😠 😠 😠 😠
ajeje ticha domactnost?
si piš,sráč 😠
😀 😀 kdyby je tak mohl člověk zmlatit tak by si trošku ulevil 😅
to si piš,ten by jí ale chyt,hajáááá,smradu jak v opičárně
tak aspon neprudí 🙂
to je fakt 😀 dnes je vedro vi´d,ale v rádiu baba říkala,že bude azuro,ale nebylo,až te´d je
😝 no tady se už zatahuje asi bude bouřka 😝
jo taky jsem posílala naštěstí mailem životopis,stejně z toho bude prd ..ale posláno jest..
jo ,prej od zítra maj být bouřky,to zas bylo léto jeden den 😀
tak drahouš dává lustr a už s tim fláknul drzim to u stropu jak 3,14ča a ještě se se mnou málem stůl vyvrátil a světlo nesvítí .. 🙄 🙄 🙄
jo jo dadouš jich taky několik poslal a někteří ani neodpověděly 😝
u nás sice vedro ale že by slunce celý den to ne ..jsem raději sundala prádlo ..
to oni se ani kolikrát nenamáhaj odpovědět,serou na to.Chtěla bych být muška u vás doma Leni 😀
tady byl celý den opar,jako koukala jsem z pokojů,když jsem hákovala a furt jsem hledala to azuro,ale jako nikde nic
mě tady už pěkně dlouho sejří jedna masařka 😠
vem jí hadrem,fuj,nesnáším je,sedí to na hovnech a pak to sedá na nás 😝 tady budou asi brzy taky,to je smrad z něho 😠
😀 😀 😀 tak mu tam nad ksicht vycakej nějakej prejík 😀
vše peru,umyla jsem i vzteky okna a peru záclony,všechno je načuchlé,panáček kouřil,pan nekuřák!
😀 😀 jako palil v obyvaku?
nééé,to by mu strach nedovolil 😎 ale v kuchyni,no a jak se ploužil po bytě,tak je smrad všude jo a přijdu z práce a sedí tady nakouřenej skopčák,hroooozně vyměřovali,jak budou dělat dlažbu,teda Roman né,jen ten skopčák,protože Roman je klasika kancelářák,tak jsem skopčáka,vyvedla rychle ze dveří 😀 ten jel jak kuna
skopčák říkal Romanovi,že jsem ,böse Frau 😀 😀 jako,že jsem rozzuřená 😀 😀 a on,no ale je moje,já jí mám rád 😀
věnuj se IP
jo už jsem se dověnovala 😀 😀 teď jsem koukala na krasavce Káju 😵
no ale rozzuřena si byla ne 😀
to jo,až jsem z toho šla do ložnice a tam jsem bulela 😀 myslím,že skopčák to tady bude brát obloukem a jak mi najednou šla němčina 😀
😀 😀 teda ty kluci zloběj 😠
u nás je světlo 😎 ,sice se toho nesmím prej dotýkat aby to nespadlo ,ale svítíme

minulý jo,tak blbá fakt nejsem,nějak jsem se překlepla