IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Blaženko jsou to zlatíčka, opravdu. Jdeme spolu už do páté třídy.
Dadoušku, jooooooooo 😵 😵 😵 - jsem trošku nervozní 😅
no jo to jsme byli všichni 😀 ja ještě musím vydržet do patka 😠
Na co, na ultrazvuk?
jé kobli a kolik jich bude já jsem tu dlouho nebyla tak nejsemv obraze .
Ahojky Dadous tak jak je pořád na tebe myslím a držím pěstičky aby ti to vše dobře dopadlo 🙂
No Blaží, dáme dvě. Uvidíme jaký budou, až se rozmrazí. Máme jich v mrazáčku 18 😵
Snad jsou to siláci 😔
jé jak já by jsem chtěla mít taky mražáčky aspoň aby jsem to nemusela podstupovat znova všechno
no jo kobli dejte určitě dvě 😀 jo jedem na ultrazvuk, jedna holčina byla na ET o den dřív než ja a srdíčko už měly ted v patek 😕
jo blaži taky doufam že to bude ok 😵
Taky nejsem moc v obraze. Nic vám nezůstalo ☹ ? Kolik si měla vajuch? A kdy jdete znova?
to si piš že to bud v pohodě v kolikátém týdnu už to jsi přibližně
blaži podle MS 6tt
Dadoušku a kolikátý den po ETu jsi testila?
To je super, třba to tam taky uvidíš 🙂 Musí to bej nádhera 😵
to už by mělo být vidět dadous já jsem tenkrát na 4 týdnu už viděla bublinku sice malinkou ale předce jenom tam byla
mam to v albu 😉 12 den
no hlavně jsem zvědava kolik jich tam bude 😀
dadous máš tam i nového bafiky ten je nádhernej to tě určitě hřeje i vposteli
A co teda vy blaži. Jak teď vy dál?
😀 jo večeř vam tam hodím hafíka, jak umí bejt milej když jde o jídlo 😀 ale jinak pořad zahřejva, tad mi taky leží na nohach 😀
já ani sama nevím dneska to je 43 den co jsem to ještě nedostala test jsem dělala a nic oni tam mají teď dovolenou tak budu muset se objednat u nás co chodím k dr a asi mi bodne agolitin a bude zase to asi budu mít rozházené a pokuď budou finance tak by jsem se chtěla při další mrše objednat na další pokus
tak tam zajdi co nejdřív , at už to konečně dostaneš 😉
No 43 dní - to je síla.
to by jsem potřebovala taky zahřád nohy já i vlétě spím v teplích fuskách
jo topič on je dobrej 😀 kobli, v kolik zejtra jdeš?
já tam minulí týden volala a oni mi řekli že mám ještě počkat týden tak to je týden a něco tak už asi budu muset začít něco dělat.Na jednu stranu se těším na mrchu a na druhou zase ne
Blaži, fakt, neser se s nima. Čím dřív ti to přijde (pokud skutečně nejsi těhu 😉 ), tím dřív můžete zkoušet další mimi.
Dadoušku mám tam být v půl 1.
co to je dadu je topič
jee tak to musím držet palečky 😵 😵 ja musím zítra na kožní 😝 rozjel se mi ekzem na rukach, ale tak brutalně že musím k DR 😠 jsem zvědava co mi da, pže ja tam jdu tak jednou za 5 let a ona mi da hormonalní mast a mam zas na 5 let pokoj, ale ted hormonalní nemužu ☹
holky já vám tak závidím teď tu budete všichni těhu a já musím chodit do práce.Dalaa jsem se teda aspoň na dietu aby jsem to co jsem nabrala asoň dala dolu.Zrovna dneska jdu na noční a vůbec se mi tam nechce
blaži topič, no jako že mě zahřejva, že topí 😉
dadu neboj ona si poradí jenom jí to nezapomeň říct že čekáš miminko
Kobli taky na tebe budu myslet ve spánku a držet pěsti

kobli ty už zítra jdeš pro dětičky vid? 😵