icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
27. črc 2009

no kobli 😕 ty maš dřív ultrazvuk než ja 😀 takže dneska polehavej a od zítra normalně funguj, žadny přehnany šetření se 🙂 samozřejmě bez uklizení a tahaní těžkych břemen 😀

koblichzek
27. črc 2009

Budu se snažit. Posedávám spíš u PC. Jediné co jsem udělal, uvařila jsem si polívku z pytlíku. Jinak nic. Je to tak správně? 😀 😀
Jo, ten utz jsme tam dostaly všechny, byly jsme dnes čtyři.

dadous
27. črc 2009

no zuzi to je dost že sis na nas vzpoměla 😀 kuci jsou už pěkně do ruky ta se na ně moc těším 😵 sraz u mě a medu stopro platí a ja teda taky všude s dadoušem, vlastně už vas taky všechny zna 😀 číslo na teba mam takže to přinejhorším domluvíme po telefonu ale toho 15yho určitě platí

dadous
27. črc 2009

ano kobli dělaš to dobře 😀 ja u pc posedavam na míči a mužu to vřele doporučit 😉

koblichzek
27. črc 2009

Dadoušku, mohu ti do IP poslat mé tel. číslo? To kdyby náhodou jsme se nepoznaly, ať si můžeme zavolat a ty blbky s mobilama budeme my 😀 😀 😀

dadous
27. črc 2009

jo, a uplně jsem zapoměl podat hlašení, na kožním mi dala přece jen hormonalní mast, ale je prej hodně šetrna a davaj ji i miminkam 😅 ale nesmí se dyl jak tyden 😕 no hned jsem si ji mazla a ulevilo se mi 🙂 pak jsme šli na ty houby 😝 našli jsme malinko lítala jsem po těch kopcích jak kamzík, až jsem si uvědomila , že jsem těhule tak jsem zvolnila tempo 😀 no pak jsme ogrilovaly buřtíky a ted už piju kafíčko a ležím u pc 😀 😀 to byl dneska hezkej den 😵

koblichzek
27. črc 2009

Hele ty kamzíku, přece jen se ještě šetři.
Já si připadám tak divně. Taky ti to tak připadalo?¨, nebo jsem cvok? 😀

dadous
27. črc 2009

😀 ještě že ty mobily jsou 😀 😀 by jsme se ani neslezli 😀

koblichzek
27. črc 2009

Ále slezly. Já tam budu určitě. Né dlouho, ale budu. To už budu i vědět, jestli jsem těhu 🙂

dadous
27. črc 2009

no hele ja si to vubec neuvědomila 😀 😀 no ja jsem se necitila nijak, prostě žadny pocity, a jak jsem se před tím bala že nebudu moct jít ani na zachod, aby ze mě nevypadlo, tak jsem si na to vubec nevzpoměla a fungovala jsem uplně normalně 😅

dadous
27. črc 2009

no jo, to bude aspon co slavit 😀 😀

koblichzek
27. črc 2009

Já vím, to je ten první den. Mám furt obavy, ale to přejde. 11.srpna jdu na krev. Zkusím vydržet a netestit.

dadous
27. črc 2009

😀 😀 joo to jsem taky říkala a pak ten dvanacty den jsem to nevydržela a jen proto že jedna holčina taky tesila a měla // 😀

koblichzek
27. črc 2009

😀 😀 Já ale vydržím 😀 😀 , hm, taky tomu moc nevěřím, ale budu se opravdu snažit. Zas by to byl hezkej dárek rpo tchána - k těm 70tinám.

dadous
27. črc 2009

no to jo, ale ja tomu stejně ještě pořadně nevěřím, dokud ho neuvidím na ultrazvuku 😵

koblichzek
27. črc 2009

To je jasný. No ale už to za pár dní bude jasné. 😉
Kde se dnes všechny flákaj? 😀

dadous
27. črc 2009

no bylo dneska krasně tak jsou asi venku 🙂 daja ma zas děti, tak ma o zabavu postarano 😀

koblichzek
27. črc 2009

To je fakt. Teda daji bude mít řádně natrénováno 😀 . A medunka má dovču?

dadous
27. črc 2009

jo říkala že ma celej tejden volno 😵 co manža, je v kiosku?

koblichzek
27. črc 2009

Není, má svojí noční ve fabrice ☹ . Dnes bych spíš brala, ab byl doma. Ale někdo dělat musí 😀

dadous
27. črc 2009

no jo seš na tu radost doma sama vid 😕 ale tak aspon že maš nas 😀

koblichzek
27. črc 2009

To jo, vy jste moje zlatíčka 😵 , taky když odcházel jsem mu hned říkala, že jdu za váma. Ani jsem to říkat nemusela, bylo mu to jasný 😀

dadous
27. črc 2009

no jo ono je to taky pořad nebaví o tom mluvit dokola a dokola 😀

koblichzek
27. črc 2009

Manža o tom nemluví téměř vůbec. On s tím moc nesouhlasil. Chtěl ještě chvilku zkoušet normálně.

koblichzek
27. črc 2009

Dadoušku jdu se natáhnout. Tak hezký zbytek večera pa

dadous
27. črc 2009

jo jo jen běž, a nezapomen si vzít talířek s nějakou mnamkou 😀

blazenkaa
27. črc 2009

ahojky holky koukám že tu každý chodí na houby a já nic 🙂

daja.w
27. črc 2009

Ahojky holčiny moje tak už jsem tu a mám tu zase sestru a malej vyvádí no chvilku neposedí 🙂 si to s ním pěkně natrénuji a pak šup svoje 😉
Kobli tak dnes pěkně odpočívej 😉
Dado a ty jdy kdešna ten ultrazvuk?a co hřiby našly jste něco 😉

meduna
autor
27. črc 2009

ahoj holky,jsem jeste na navsteve,ale nemohla jsem to vydrzet,tak jsem skakla na komp 😀 kobli,tfuj ,tfuj at se ty malinkyty koblizci zakousavaj a libi se jim u tebe tech devet mesicu

meduna
autor
27. črc 2009

tak na ten sraz jsem zvedava 😀 na me ma cislo dadousek,kdyby jako jsem vas nemohla najit 😀 😀 ale ja myslim,ze to probehne bez stresu,jsme holky sikovne