IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
juuu, Koblichzku, ty jsou úúúúúúúplně mini!!!! Ale už ted jsou krásní, broučkové malý .....jééééé, úplně mě to dojalo..... 🙂
Jo olásku, je to nádherný a proto se toho zklamání bojím víc. Takhle mi to přijde, že už jsou prostě moje
Ahojda dadoušku, zrovna jsem si říkala, co s tebou je
Ahoj Dadu,zavolám z Čech a domluvíme to,myslím,že se tam můžeme sejít ve čtvrtek,hodinu a čas si domluvíme
Já vím, jak to myslíš, Koblichzku .... je to přirozené po tom, co si člověk prožil .... ale zase to očekávání je tak nádherné - nech se tím pohltit a užívej si to, moc ti to přeju 😉
Hele, berundy, a vy jste se už nekdy naživo viděly???? 😀 Nebo je to první rande???
Rande na slepo bývá super. Přece budeme mít na krku dudlíky, tak se poznáme 😀
jee to je spravny 😅 to tady asi nikdo nema, takovouhle fotku, nech si ji v albíku 😵
ahoj oli
ahááááá, tak to pak musíte napsat, jaký bylo první setkání 🙂 myslím ted na Rohozci ...
😀 no dobře akorat jsem včera běhala po lese, jsem zapoměla že jsem těhu 😀 😀 a večer děti trošku zlobily 😅 ale ted už dobry, však se taky celej den valim 😝
holky, já musím vymyslet nějakou večeři a jít něco uklohnit ... ☹ mě se tak nechce ....asi udělám šopák a bude

a zadařilo se ti je zprovoznit