IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
v sobotu,ale nebude doma,tak to nechám až na neděli
tak jsem tu
no něco lehkého,nerada bych tady nad tím nechala zbytek mládí 😀
no tak napiš mandy , ta ho dělala
me manza nasral,pry 5 minut
medu vcera jsme s Christianem delali dobry ,je ale na plech
no jsem si říkala,že se ti to nějak protáhlo 😀
no na plech budu já 😀 pečení a já,to nejde dohro
ten se ti urco povede je s pudinkem a polevou
no jo Mandy,jsem zapo,ta ho dělala vlastně.Jo dadoušku,tak to víš,že kouká na film 😠
nebo ji nepiš dyt je to jednoduchy, kup kulatej chleba, asi dvakrat ho podelně rozřízni, namazej pomazankou nebo paštikou, pak to namatlej na celej vršek a pak už jen nazdobíš salamkama a syrama a olivama třeba 😉
ty vole poleva jo?to je pakec
jo a co kendas jsem od tebe uz kolikrat jedl kuchen a byl moooc 🙂 dobry
teeda ten je nespolehlivej 😠
poleva je lehka,das par veci na panev a michas.na kdy to chces delat
jo,tak to udělám,to abych koupila bochník jak kráva 😀 😀 no já a moje koláče,dělám jen Huberta,pak jeden s ovocem a to je vše 😝
tak kup větrníky 😀
až na neděli,Roman frčí s klukem pryč ve čtvrtek.No nemůže se odervat,ale ti říkám,nedám mu pokoj,chci se na nás už podívat
medu budes mit navstevu 😀 to vypada na 20 lidi
no ja už navnadila i dadouše 😀
ten jsem si teď na Karlštejně koupila a pak se mi to po něm pěkně vařilo 😝 jsem prosrala 15Kč ,pod hradem 😀
ahaaaaa ja uz vim co se deje 😀 😀 😀
já ti nevím,snad rodiče od Romana 😝
chtěla jsem koupit víno Pálava v Česku,ale prostě jsem ho nikde nesehnala,jak tady byla Martina,tak ho dotáhla a moooc mi jelo
jo ale urcite te u toho nikdo nevydel.me to chytlo u mamcy ve meste atak jsem musela litnout do obchodaku a kdyz jsem si tam tak hovela tak prisli 3mlady holky a zacaly si stezovat kdo tam tak hnije a ze tu dotycnou teda chteji videt.To vis ja byla provrtana pohledama ze se mi z toho udelalo dvojnasobne spatne
to jste sli vsichni na kourovou?
😀 😀 😀 ,neviděl,ale nějaká baba mi tam furt tlačila na dveře,asi taky měla rychlej případ jako já 😀 tak já jednou rukou držela dveře a druhou si stítala pot s čela 😝
tady je zasejc veselo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
já hulím tady u poče v kuchyni a jak jsi na tom ty?

ja teda dorty nepeču, ale tchyně hodně pečea vyborny, kdy to Roman ma?