IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a tak aby mě totálně nejeblo tak očumuju kočárky víte? jako na ulici ,nelezu do krámu
mandar zítra na tebe myslim a jdu asi chrápat ,jdou na mě chutě ,dala bych si bud čokošku a nebo pivo ,ale nemám doma ani jedno ,ani tátu ,no na toho stejně chut neni tak nic ..
tak páčko holky..zítra jedu na chatu a možná tam budem spát,tak se pak zase zjevim ..
mandar tak mi to napiš do ip já přijedu až v neděli jo? abych to třeba nepřehlídla kolik je kousků a tak v rychlosti abys mohla odpočívat tak papa
medu jo tak to jo ,to byses tam asi nedoplatila 😉 ,tam jsme jezdili na blešáky 😀 😀 😀 😀
jinak všem přejuhezký den ,včera byla bouřka jako bejk a ted je zatim ,tukam ,hezky
Čus, tak to mám za sebou, našli 11 vajuch, uvidíme, až to zkontrolujou, kolik jich zbyte. A jak motorkář ještě nevím, ten šel na sál až v 10. Budou nám odpoledne volat
no takže 8 dobrých, 2 hraniční a něco mu tam našli, ale je to nějaký na pytel.... tak uvidíme
Ahojky, hledám, hledám s kým pokecat o stejném porblému. Mohu se zapojit do diskuse?
Zrovna jsme témeř u konce stimulace a čeká nás naše první IVF, tak jen jsou trochu obavy a právě to, že s kdekým o tom člověk moc mluvit nechce. Spíš se mi právě líbil úžasný název diskuse - jak se nezbláznit 😅 .
koukam že jsi z KV, tak to si budeš moct pěkně pokecat se zuzkou, ta už ma krasny dvojčatka po IVF 😉
No on měl spermio hodně hodně špatný a jak je vidět, ani tou operací jsme to moc nevyhráli - ale uvidíme zítra, kolik se jich podaří oplodnit

prostě řekl ,že už ne .. a já za sebe taky asi ne ..uvidíme co bude ,ale asi to nedam