IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahojky všechny 🙂
Mili tak držím palečky a dej pak vědět. Manža je zase v práci ☹ , takže pro změnu sma doma.
Ahoj holky přeji krásný den 🙂 ikdyž tady máme zataženo ☹
Mili držím pěstičky at je vše ok 🙂
Kobli a co ty jak je mamino 🙂
Ahoj Daji, jo je fajn 😉 . Tady počas tak střídavě. Nevím co od toho čekat. A jak ty se máš?
Jo tady je zataženo no nevím jestli bude pršet 😕 jinak děti jsou hodný až teda chvilkama na malýho když začne vymýšlet 😀
a jakpak se mate? me uz se priblizil termin injekce Dipherelinu tak sem tak natesena 😀 ...
no ten mi ma udelat jako "umely prechod" ☹ aby "vse" prestalo funkovat hodilo se do klidu a 3 tydny na to zacnu stimulovat injekcemy jako normalne pri kratkem protokolu...
aha, no tak už aby to bylo vid 😅 ja se v tom moc nevyznam, tak proto se ptam 😀 no ale kratkej protokol je pohoda 😉 jsem se toho bala, ale ted už si ani navybavím to píchaní 😀
Ahojky dadoušku a svetruš, tady hledám na netu nějakej byteček a uplně jsem na vás zapomněla 😅
holky já bych píchala taky moooc ráda 😀 teda manža já injekce nemůžu ani vidět ☹ 😀
no vidite 😉 ja jsm z toho byla silena ja a prechod 😀 ale ted ad tim mavam rukou a slysela jsem ze ten dlouhy protokol, ktery Dr zvolila je udajne setrnejsi vzhledem k tomu, ze jsem mlada a drobna... 🙂
daja a jak si pokracovala po tom diherelinu cekala jsi na Ms a zacala nebo ne? ja totiz zacnu mimo Ms...
Dadoušku zítra 🙂 , ale už aby byl čtvrtek - utz. No sháníme byt, ale to je peněz ☹
😀 kobli my byt mame a je to teda taky peněz 😀 jee a my zítra budem cely den mimo, tak ale ta krev bude jasně pozitivní, takže vlastně o nic nepříjdu 😀
Doufám dadoušku. Ale mě přijde, že tady u nás jsou ty byty hrozně drahý. Kde na to vzít a nekrást ☹
Svetrus tak já jsemse tedjukla jak jsem to měla ten jsem začla taky brát mimo mrchu
tak vidis to je asi stejny ten protokol myslim ze se naziva dlouhy v luterarni fazy - zacina se i stimlovatmimo Ms...
kobli všude jsou drahy 😝 my jsme před těma třema rokama chytly docela dobrej kup, 3+1 za 700 000 ve zděnym domě a 300 000 rekonstrukce, takže za melouna novy byt 😉

😀 😀 tak letim pa,pa