icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

meduna
autor
17. srp 2009

stejně je to jak tam i tam nedůstojný 😔 u zubaře slintáš jak bernardoš,já i krkám,myslím jako,že se mi zvedá kýbl a na gyndě je mi trapně,že cizí chlap mi čumí do ní a ještě tam má u ní hlavu 😔

meduna
autor
17. srp 2009

no,ale ještě horší je proktolog 😝

milagross
17. srp 2009

prave jsem kloktala vodku 😀 mam vonavy dech rikal manza
daji studeny tvaroh z mrazaku mam uz cele odpo na ksichte a je to porad horsi a horsi
ale diky vsem za snahu pomoci

koblichzek
17. srp 2009

To je fakt, někdy je to dost nepříjemný.
Kočenky, jdu něco dělat. Tak to tu hezky prokecejte a zatím páááááááááá

meduna
autor
17. srp 2009

já toho asi taky moc nenakecám,kolem 8 přijde návštěva

liptonek
17. srp 2009

děkuj, děkuju 🙂 ...ale ještě není k čemu. Uvidíme, až co řekne krev. Na testíky už moc nedám. nakoupila jsem takhle sadu ovu testů a nevim jak je to možný, ale pokaždý tam byly //. kterýkoliv den v měsíci 😀 Jeden jsem šoupla kamarádce, co brala antikoncepci...a ta měla jen jednu. Asi jsem nějaká vadná 😀

daja.w
17. srp 2009

Mili mě studený vždy pomohlo no hlavně at už tě to nebolí 😉 a vonavý dech je super ale doufám že jsi to nespolkla 😀
Kobli ahojky a přeji krásný zbytek večera pááááááá

milagross
17. srp 2009

medu a to je jako kdo ten proktolog

daja.w
17. srp 2009

Lip to je jasný jistější je krev vo tom žádná ale stejnak gratulace velká 🙂 a nejsi vadná to ty testy 😉

meduna
autor
17. srp 2009

Lip,tak buď ráda,že jsi furt ovulila 😀

meduna
autor
17. srp 2009

ten co ti čumí do dvojky 😀

milagross
17. srp 2009

ne,ne nespolkla ale cukani bylo,jak ja bych si dala cigo a frtanka 😝

meduna
autor
17. srp 2009

To Dája by neodolala vi´d 😀 😀 Ta by i polkla 😉

liptonek
17. srp 2009

daja - ty testy byly leda pekelně drahý :D

daja.w
17. srp 2009

mili tak si zapal to je ještě horší když se přemlouváš že si nedáš, když máš chut tak si čoudni třeba tě vystačí ani né půlka 😉 tak do dvojky bych si teda nenechala čumět 😝 to by měly smolíka jedině bych musela být v narkoze 😀 😀

daja.w
17. srp 2009

Medu co ze mě děláš?? Já samotnou vodku nepiju to mě nechutná to se mě vrací 😝 ale s džusíkem ředěný to jo 😀 😀

liptonek
17. srp 2009

medu - chichi, když já právě neovulila vůůůbec 😀 teda aspon podle doktora. 😀

dadous
17. srp 2009

medu na ty broučky nic moc nezabíra 😠 jedině přesadit ,pořadně oplachnout kořeny a dat novou hlínu, a pro jistotu tu hlínu vypalit v troubě 🙂

meduna
autor
17. srp 2009

tak já už dneska taky 😀 Jednou jsem tam musela,přiřítil se takovej 150cmtrovej skřet a houknul na mě,udělejte kočičku,ty woe já myslela,že se do země propadnu 😀

milagross
17. srp 2009

no ja tak ted obcas dam couda od manzy a je to takovy hnus ze zase tyden nemusim

meduna
autor
17. srp 2009

No to já Dáji vím,že samotná ti nejede a proto by jsi jí zalila džusíkem 😉
dadoušku a to jako tu novou hlínu mám vypálit v troubě??? 😲

daja.w
17. srp 2009

😀 😀 ty jo tak to já bych taky propadla a hodně hluboko 😀 😀 se fakt ted musím chlámat 😀 tak kdiž kočičku tak bych byla pěkně vzteklá prskala bych na něho 😀 😀

dadous
17. srp 2009

no ja tak tak radši dělam, pže v některy hlíně už ty potvory koupíš 😠 zkoušela jsem na to popel, česnek atd ale nic nepomahalo, furt tam ty svině byly

meduna
autor
17. srp 2009

tak to si dám s přesazením,kytka je až do stropu,je to strom a těžká jako kráva 😖 Brouci tam jezděj jak autobusy a to jsem tam dala už i česnek a jako jim to neva i vajgla jsem tam píchla a taky je to netankuje 😠

daja.w
17. srp 2009

Jo Medu zalila 😀 jo tu hlínu dej do trouby ale hlavně ji nespal 😝 já zas mám takový malý mušky kousavý z té hlíny,ale musím koupit biolit to funguje to už mám odskoušený a kvítka pořád rostou 😉

dadous
17. srp 2009

no těhlech mrch se nazbavíš, hlavně musíš pořadně vomejt ty kořeny 😅

meduna
autor
17. srp 2009

koupím pytel hlíny a jak to mám vypálit,kolik stupňů?jak jsem tam dala vajgloše,tak jsem čekala,že chcípnou a to oni snad ještě na mě dělaj fakováka a vajgla si hulej 😀

dadous
17. srp 2009

😀 😀 ja to vždycky dam na plech a zapnu troubu na plno a necham 5 minut 😕 ale tak třeba v německy hlíně nejsou 😅

meduna
autor
17. srp 2009

já s nima zatočím,vymeju,vypálím a zasadím a to by bylo, aby to neklaplo 😎

meduna
autor
17. srp 2009

právě,že jsou to byla hlína z dojčlandu 😠