IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Taky jsem měla jako dítě morčáky a nejvíc mě štvalo právě to, jak řvali jako krávy
no jsou to zvířata 😀 pro žradlo se i přetrhnou,teda aspon karel 😀 se tady udělal nějakej pařak 😝
no Kobli,jako dítě ale já jsem trochu odrostlé dítě né 😀 😀 To manža je v tomhle nějaký zabržděný 😀 ten je miluje a křečky taky.Co já jsem si užila,Matynka,jeho láska křeččí rodila jak jabloň,pak Lulu,Lůďa 😝 😝 😝
jo ptáky jsme měli taky 😠 prej papoušek zpěvavý 😀 😀 nikdy to nezpívalo,jen řvalo,pralo se to a píchalo,tak jeli na Moravu a jak rychle
my taky měli papoucha , ale dali jsme ho pryč, dělal hroznej bordel
jo a co to bylo za rasu?ono je to ale stejně všechno stejný a tím bordelem,to bylo peří viď a zrní všude 😀
My jsme několik let mívali ty džungarský křečky. Ty manža taky miloval.
byla to rozela
Dadoušku, ten termín porodu ti řekli, nebo sis to nějak vypočítala?
Kobli přidala obrázek 😎
No to není ani tak obrázek
kobli, dr mi řekl, že rodit budu 20.3 ani o den dřív ani o den dyl 😀
tabulka 😉
Jo vlastně vždyť jsme to už rozebíraly, jsem blbá 😅
Jo medu, tabulka, snad ji vyškrtám celou 😵
přijdu za chvilku,jdu volat do rodné hroudy 🙂
no Kobli,bát se nemusíš,vyškrtáš 😉
Dadoušku a co sex, jde to? Už se to smí?
mě dr zakazal ale neřekl do kdy, tak se zítra zeptam moji dr 🙂
Taky se zeptám, ale nehci vypadat jak nějaká to... 😀
no co vždyt je to normalní, 😅
MAnža už naříká 😀 😀 😀
jen at trpí 😀
žádný píchání až později ,jen vlásky dopíchat 😉
😀 chudák 😀
a co ty jsi dělala odpoledne?
Ahojky 🙂 tak to je dnes den 😝 blbě se vzbudím ,brní mě ruka celej den 😖 chytnu se s manžou přes telefoon 😝 a ted pro změnu mi zavolá že mu ukradly z auta noťas 😠 to už vidím jak dojede že se pěkně chytnem 😠 blbeček si ho vždy schová ated ho nechal na předním sedadle a vůbec nevím na co ho tahá do práce 😠 mě asi trefí brzo z něho no at zkusí mě vyšoupnout z mýho PC na to může zapomenout a rychle 😠
se tady musím smát i když je to hrozný co se stalo,ale představila jsem si tě,jak se tam s ním strkáš,kdyby chtěl na poč
Teda to je fakt nerozumný nechat ho v autě, kort když to teď všude slyšíš, jak vykrádají auta. Ale je to k vzteku 😠
to jsou svině ty lidi,proč to kradou,aby jim mráz prdel natrh

jako to mi hlava nebere,nereaguje to na nic,mluvíš na to a nic,hluchota,ale jen chytnu dveře u lednice,tak to píská jako kráva a stojí to na zadních a ten v obýváku to slyší taky a pytlem zašustit 😕 to je konec