IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
holky od rána mě brní polštářky na levé ruce ale prní to je děs nevím od čeho to je
jojo, když jsem oznamovala třetí změnu příjmení, tak si už asi ťukali na čelo 😀
jdu se obléknout a razím rychle na nákup,koupák snad odpo,opět jsem se nevyprdelila 😝
no ale je to děsný no snad to přejde 😉 no já zase mizím tak zatím pá pozdějc zase juknu pa pa pa 🙂
ja holky taky mizim, jdeme s manzou za pravnikem, byvaly zamestnavatel mu dluzi prachy, tak se jdeme informovat na moznosti.... zatim papa
ahoj dadousku 🙂 nojo, jsou tam a čímdál silnější 🙂 sice ještě není uuplně stopro jako ta jedna...ale i tak..sílí 🙂
jela jsem domu jak soumar,melouna jak krávu v jedné ruce a v druhé asi tak 8 egelitek,teď mám brnění zase já Dáji 😀
Roman nikdy odpo nespal,teď už jsem ho to naučila,říkám mu jdu si chrochtnout na gauč,tak jde taky někdy,ale dříve ho nějak pronásledovala myšlenka,že usne a neprobudí se 😀 😀 😕
jo zase žrádlo,hlavně zeleninu pro ty dvě morčata,vždyť já tady nemůžu ničím zašustit a ani otevřít lednici,hned to píská 😕 oni musej nějak mít furt přísun,asi jsou po nás,nebo co???

Jsi byla jak chameleon Mandy 😀