IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
kobli neber si to osobně ,ale některé učitelky tou jsou takové telata že se člověk vůbec diví jak mohou učit
Bláži souhlasím, i já takoé učky znám.
Jo ptala, říkal, že to někdy může být, ty cévky tam, jak se to tam jakoby začíná natahovat, tak prý proto. Dal mi neco na zastavení a je dnes mnohem lepší.
ahoj holky,tak jsem doma,konečně jsem byla rozložit moje bílé tělo na koupáku 😝
jo,tak to já jsem uvolněná furt 😀 nějak už netěsním nebo co 😀 co krok to prd
Holky, asi se jdu rozvalit k bedně. Dávaj Policejni akademii a to já můžu. Navíc, fakt je mi super 😝
tak to já by jsem to raději celé těhu problinkala anevím co ještě jen aby jsem byla těhu.
Tak si odpočiň ať ti je lépe moc ti to přeji a kdyby jsi sem náhodou nepřišla tak dobrou noc
tak já jdu ještě něco podělat a potom se tu třeba ještě ukážu tak zatím pa páá
tak co je s těma učitelkama 😖 já měla na základce teda hroznou,ta mi dávala céres 😝
Dadoušku ahoj,né tak takhle daleko ještě nejsem,ale to těsnění už není co bývalo.Co ta Dája,ještě má brnění????né na sobě,ale ruky
holky mrkněte na album , Vorvaní mladě, ta holčina je chudak, ty poslední fotky, a to ma ještě 14 dní do porodu
Kobli,že ty učíš na zvláští 😀 😀 a ty děti to nemaj až tak gut v těch šiškách? 😀 😀 Kobli,to byla sranda. 😉

no hlavně ty novinaři jsou paka, že si to neověřej 😀